Exclusiv Probleme grave pentru fratii Becali: Un jucator de top le-a intors spatele!

Marti, 11 Martie 2014, ora 08:10
12259 citiri
Exclusiv Probleme grave pentru fratii Becali: Un jucator de top le-a intors spatele!

Dupa ce au fost condamnati la ani grei de inchisoare, fratii Becali duc o lupta disperata prin care incearca sa isi salveze influenta pe care o aveau in fotbalul romanesc.

Desi le-au dat asigurari ca nimic nu se va schimba dupa arestare, jucatorii incep sa-si piarda increderea in fratii Becali, astfel ca inca un nume cu greutate le-a intors spatele, au dezvaluit surse autorizate pentru Ziare.com.

Astfel, fundasul central al Stelei, Florin Gardos, a refuzat sa semneze contractul propus de apropiatul fratilor Becali, Pietro Chiodi.

Din informatiile Ziare.com, Gardos i-a transmis italianului ca nu-si mai doreste un agent, dupa ce fratii Becali au fost arestati.

"Vreau sa ma concentrez pe castigarea campionatului, nu-mi sta gandul la un impresar in acest moment", a fost mesajul lui Gardos pentru Pietro Chiodi.

Exclusiv FRF le da lovitura decisiva fratilor Becali

Florin Gardos este evaluat la 4 milioane de euro, iar in ultimele luni presa germana a relatat un presupus interes al clubului Borussia Dortmund.

Fratii Becali au fost refuzati saptamana trecuta si de dinamovistul Dorin Rotariu, insa acesta a fost obligat de clubul sau sa isi intoarca decizia.

In schimb, fratii Becali au primit un raspuns pozitiv din partea lui Cristi Tanase si Alex Chipciu, care au fost de acord sa continue cu Pietro Chiodi.

Lista condamnarilor din Dosarul Transferurilor

Curtea de Apel Bucuresti i-a condamnat, pe 4 martie, la inchisoare cu executare pe cei opt oameni de fotbal implicati in Dosarul Transferurilor, dupa cum urmeaza:

Ioan Becali - 6 ani si 4 luni

Cristi Borcea - 6 ani si 4 luni

Victor Becali - 4 ani si 8 luni

George Copos - 3 ani si 8 luni

Mihai Stoica - 3 ani si 6 luni

Jean Padureanu - 3 ani si 4 luni

Gigi Netoiu - 3 ani si 4 luni

Gica Popescu - 3 ani, 1 luna si 10 zile

Condamnatii au ajuns la inchisoare pe 4 martie, desi mai pot face recurs la Inalta Curte de Casatie si Justitie. Decizia Curtii de Apel este definitiva, numai ca, potrivit prevederilor din noul Cod Penal, se poate apela la aceasta cale extraordinara de recurs.

Cei opt condamnati, gasiti vinovati de evaziune fiscala, spalare de bani si inselaciune, au creat un prejudiciu total de peste 11,5 milioane de dolari prin transferurile a 12 jucatori.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Ministra Justiţiei, Alina Gorghiu a spus, referitor la afirmaţiile preotului Nicolae Tănase de la Valea Plopului potrivit cărora fetele care sunt agresate sexual ar trebui să intre la...
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
#Florin Gardos fratii Becali, #Gardos refuz frati Becali, #impresar Florin Gardos , #stiri Giovani Becali