Înapoi la listarea arhivei

24 Iulie 2008 - Judetul Giurgiu, principal beneficiar al Canalului Dunare-Bucuresti

Presedintele Consiliului Judetean Giurgiu, Dumitru Beianu, crede ca judetul sau va fi unul dintre principalii beneficiari ai Canalului Dunare-Bucuresti.

24 Iulie 2008 - Stafeta internationala pentru armonie mondiala a ajuns in municipiu

Torta stafetei internationale Alergarea pentru Armonie Mondiala a fost inmanata joi viceprimarilor municipiului Giurgiu, Constantin Preda si Liviu Clejan, si subprefectului Silvia Craita, cu ocazia

24 Iulie 2008 - Filiala PSD se disociaza de deputatul Niculae Badalau

Organizatia judeteana a PSD Giurgiu se disociaza de actiunile si faptele fostului presedinte al organizatiei judetene, deputatul Niculae Badalau.

24 Iulie 2008 - O treime din posturile titularizabile pot fi ocupate

O treime din candidatii inscrisi la examenul de titularizare din acest an in judetul Giurgiu au obtinut note mari si pot obtine un post titularizabil.

24 Iulie 2008 - Incendii la vegetatia uscata

Pompierii giurgiuveni au intervenit in prima jumatate a lunii iulie pentru stingerea a 63 de incendii produse in 31 de localitati de pe raza judetului, se arata intr-un comunicat remis, miercuri, de

24 Iulie 2008 - Cinci localitati fara energie electrica

Cinci localitati din judetul Giurgiu au ramas fara energie electrica in urma precipitatiilor insotite de descarcari electrice care s-au manifestat in ultimele ore pe raza judetului.