Înapoi la listarea arhivei

19 Februarie 2013 - Barbat gasit spanzurat la Gaujani. Nimeni nu isi explica gestul acestuia!

Si-a luat viata cu propriile maini. Este vorba despre un barbat de 64 de ani, tatal a doi copii, care si-a incheiat socotelile cu viata. Politistii din Gaujani au fost alertati in aceasta dupa-amiaza

19 Februarie 2013 - Ne-au invadat sacalii! Impinsi de foame din Bulgaria, au ajuns si in judetul nostru

Vanatorii au intrat in alerta asta dupa ce sacalii au invadat mai multe judete din tara, in zona Dobrogei, Munteniei, dar si in sudul Olteniei.

19 Februarie 2013 - ASTRA JOACA PENTRU MICUTUL ANDREI STEFAN

Astfel, toti banii incasati pe bilatele la primul meci al Astrei din acest sezon, cel de luni, 25 februarie, vor merge in conturile familiei micutului.

19 Februarie 2013 - 579 de giurgiuveni amendati pentru apeluri false sau abuzive la 112

In cursul anului trecut, 579 de persoane din judetul Giurgiu au fost sanctionate pentru ca au apelat la 112 in mod abuziv, neavand o urgenta reala.

19 Februarie 2013 - Ziua a inceput cu doua evenimente rutiere

In aceasta dimineata, 19 februarie 2013, la ora 8:00, a avut loc o tamponare in localitatea Tufa din orasul Mihailesti. Doua autoturisme, o Skoda si o Dacia Solenza au intrat in coliziune.

19 Februarie 2013 - Perchezitii in judetul Giurgiu la suspecti de inselaciuni cu masini in leasing

In aceasta dimineata, 19 februarie 2013, Inspectoratul General al Politiei Romane si procurorii Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie - Sectia de urmarire penala si

19 Februarie 2013 - ALTE PERCHEZITII LA GIURGIU! DE DATA ASTA, VIZATE SUNT INSELACIUNI CU CONTRACTE DE LEASING

"Potrivit unui comunicat al Parchetului Inaltei Curti de Casatie si Justitie, procurori ai Sectiei de urmarire penala si criminalistica ai Parchetului instentei supreme, impreuna cu ofiteri ai

19 Februarie 2013 - SALINA de la Buturugeni

Salina Maria aflata in judetul Giurgiu, mai precis in localitatea Buturugeni, reprezinta o surpriza placuta pentru cei care ajung in zona.