Înapoi la listarea arhivei

25 Martie 2013 - Un batran de 73 de ani, din Vieru, ars de viu in propria locuinta (FILMARE DE LA FATA LOCULUI)

Un batran in varsta de 73 de ani, Florea D., din satul Vieru, comuna Putineiu, a sfarsit tragic, fiind gasit carbonizat in propria casa dupa un incendiu care i-a cuprins locuinta. Focul a izbucnit in

25 Martie 2013 - Se suspenda cursurile la scolile din judet. Unde, vedeti AICI

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Giurgiu a decis suspendarea cursurilor marti, din cauza avertizarilor meteo de ninsori si viscol in toate scolile din mediul rural, din judetul Giurgiu.

25 Martie 2013 - Competitie de handbal feminin la Giurgiu

Sambata, in Sala de Sport a Scolii nr. 10 din Giurgiu, a avut loc o competitie de handbal feminin intre licee la care au participat judetele: Giurgiu, Teleorman, Ialomita si Prahova.

25 Martie 2013 - Politist giurgiuvean, un bun exemplu pentru colegi si pentru giurgiuveni

In dupa-amiaza acestei zile la sensul giratoriu de la autogara, agitatie mare. Trei barbati trageau care incotro de un al patrulea care parea agitat si in acelasi timp agresiv. Cum de "gura casca"

25 Martie 2013 - COD PORTOCALIU de ninsori viscolite pentru mai multe judete, inclusiv GIURGIU

Administratia Nationala de Meteorologie a emis luni un cod portocaliu de ninsori viscolite valabil in mai multe judete din tara, inclusiv in Bucuresti si Giurgiu.

25 Martie 2013 - Ce primari giurgiuveni au primit cei mai multi bani la buget

Consilierii judeteni se vor intruni miercuri intr-o sedinta extraordinara pentru a dezbate si aproba proiectul care vizeaza repartizarea pe unitati administrativ-teritoriale a sumelor defalcate din

25 Martie 2013 - Directorul DSV Giurgiu: "Nu exista alimente contaminate pe piata giurgiuveana"

In ultima perioada romanii au tot asistat la un intreg circ privind produsele alimentare.