Înapoi la listarea arhivei

16 Mai 2013 - Astazi se hotaraste soarta lui Lucian Iliescu si a organizatiei judetene a PNL Giurgiu

In cadrul sedintei de astazi a Biroului Permanent National al PNL va fi luata in discutie situatia din cadrul organizatiei judetene a PNL Giurgiu.

16 Mai 2013 - BULGARII IMPUN RESTRICTII DE CIRCULATIE

In urma informarii transmise de Directia Rutiera din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane, atentionam conducatorii de vehicule ca pe teritoriul Republicii Bulgaria vor fi restrictii de

16 Mai 2013 - Giurgiu, unul dintre judetele care va primi cele mai putine tichete in cadrul programului "Rabla 2013"

Giurgiu primeste in acest an 160 de tichete, doar judetele Tulcea si Calarasi au alocate mai putine vouchere decat judetul nostru.

16 Mai 2013 - Noi criterii pentru acordarea biletelor de tratament balnear pentru pensionari

Asiguratii si pensionarii sistemului public de pensii pot beneficia de tratament balnear, in conditiile actualei legislatii. Astfel, Casa Nationala de Pensii a aprobat noile criterii pentru acordarea

16 Mai 2013 - Puiucu, "regele muraturilor", a revenit cu targul sau la Giurgiu

Giurgiuvenii par a fi clienti fideli ai targului de produse traditioanale pentru ca Targul lui Puiu Badea, "Puiucu" pe numele de "scena", a revenit la Giurgiu, in acest weekend.

16 Mai 2013 - Giurgiuvean, carbonizat de un incendiu in propria locuinta

Pompierii de la ISU Giurgiu au fost solicitati sa actioneze, ieri seara, in jurul orei 19.28, in satul Mironesti, comuna Gostinari, pentru a stinge incendiul izbucnit la locuinta unui cetatean.

16 Mai 2013 - EVAZIUNE FISCALA DE PROPORTII, IN CARE SUNT IMPLICATE SI FIRME DIN GIURGIU

Potrivit sursei citate, care preia, la randul sau, un comunicat al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism, procurorii DIIICOT- Biroul Teritorial Buzau,

16 Mai 2013 - TRAGEDIE LA MIRONESTI

Un om si-a pierdut viata intr-un incendiu izbucnit miercuri noapte la Mironesti, comuna Gostinari.

16 Mai 2013 - Strandul din Giurgiu este gata de deschidere

Datorita temperaturilor foarte ridicate inregistrate in ultimele saptamani s-a tot dezbatut subiectul legat de momentul in care urmeaza sa fie deschis singurul strand din oras.