Înapoi la listarea arhivei

02 Decembrie 2013 - PROIECTIL NEEXPLODAT IN GIURGIU

Una din aceste interventii a fost in municipiu, mai exact pe strada Smarda, unde fusese descoperit un proiectil neexplodat.

02 Decembrie 2013 - VIN "INTARIRI" PENTRU SUBUNITATILE DIN JUDET

Este vorba despre doi tineri absolventi ai Academiei de Politie "A.I. Cuza", Facultatea de Pompieri, care luni s-au prezentat la sediul ISU Giurgiu pentru incadrare.

02 Decembrie 2013 - ZIUA NATIONALA A ADUS AVANSARI IN GRAD LA "POMPIERI"

Cine sunt cei 13 subofiteri avansati inainte de termen aflam dintr-un comunicat de presa al ISU: "Cu prilejul zilei de "01.12.2013 - Ziua Nationala a Romaniei", la sediul ISU Giurgiu s-a organizat

02 Decembrie 2013 - Hai, neamule, la fasole cu carnati!

Sfarsitul paradei militare de duminica, 1 Decembrie, a fost urmat de un pranz traditional romanesc, oferit de Primaria Municipiului Giurgiu.

02 Decembrie 2013 - Cum sarbatoresc giurgiuvenii Ziua Nationala: depuneri de coroane, fanfara, spectacol folcloric, carnati cu fasole, majorete si torte

Manifestarile dedicate Zilei Nationale a Romaniei au inceput la Giurgiu in jurul orei 10.00, cu intonarea imnului de stat si depuneri de coroane la monumentul din Parcul Elevilor.

02 Decembrie 2013 - Nu e Budescu, e Cristescu! Astra Giurgiu invinge la Timisoara si ramane in fruntea Ligii I

Echipa de fotbal Astra Giurgiu a castigat vineri, in deplasare, cu scorul de 2-1, meciul disputat contra formatiei ACS Poli Timisoara.

02 Decembrie 2013 - Un giurgiuvean de 21 de ani si-a pus capat zilelor de Ziua Nationala

Un tanar in varsta de 21 de ani, din satul Poenari, comuna Ulmi, s-a sinucis in aceasta dupa-amiaza. Barbatul a fost gasit spanzurat intr-o anexa a locuintei.