Înapoi la listarea arhivei

12 August 2014 - Seminar pe teme oncologice si investigatii medicale pentru giurgiuveni!

Joi si vineri, 14 si 15 august a.c., Ateneul "Nicolae Balanescu" din Giurgiu va fi gazda seminarului "Sanatate pentru toti", sustinut de medici specialisti ai Clinicii Anadolu din Istanbul, Turcia.

12 August 2014 - Autoturism cu documente false, descoperit la PTF Giurgiu

Politistii de frontiera din cadrul I.T.P.F. Giurgiu - PTF Giurgiu au descoperit un autoturism condus de un cetatean roman, care avea talonul, cartea auto si contractul de vanzare-cumparare false.

12 August 2014 - Accident la benzinarie

Doua persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale! Accidentul de circulatie a avut loc la iesirea intr-o statie Peco, iar la fata locului au fost chemate doua ambulante.

12 August 2014 - F.C. Botosani - Astra Giurgiu 1-0 (0-0)

Dupa un start de sezon exceptional 2-0 la Chiajna si 5-0 pe teren propriu cu Brasov,Giurgiuvenii s-au deplasat in Moldova,la Botosani pentru un nou meci de poveste dar din pacate nu asa au stat

12 August 2014 - 601 pensionari giurgiuveni ar putea fi scutiti de plata debitelor

Ministerul Muncii a publicat marti, 5 august, pe site-ul institutiei proiectul de lege privind scutirea de la plata a unor debite provenite din pensii - o amnistie fiscala pentru pensionarii care, ca

12 August 2014 - Accident produs de un tanar beat si fara permis, soldat cu trei victime

Alcoolul, lipsa de experienta, viteza dar mai ales lipsa permisului de conducere au fost "ingredientele" unui grav accident rutier ce a avut loc recent.