Înapoi la listarea arhivei

23 Februarie 2019 - URMEAZA O SAPTAMANA "BOGATA" LA TEATRUL GIURGIUVEAN...

Sase spectacole sunt programate in saptamana viitoare la Teatrul "Tudor Vianu", dupa cum urmeaza:

23 Februarie 2019 - Vantul a dat "batai de cap" pompierilor giurgiuveni, vineri seara...

Codul galben de vreme rea anuntat de meteorologi a creat probleme si in judetul Giurgiu, unde vantul a facut cele mai mari "ravagii", vineri seara.

23 Februarie 2019 - NOU in Giurgiu! Magazinul "FULL HOUSE DEKOR" s-a deschis ASTAZI si va asteapta cu oferte si promotii! (FOTO)

Daca doresti

23 Februarie 2019 - Votati-o si pe giurgiuveanca Madalina Ruxandra Virban, la Gala Nationala a Excelentei in Asistenta Sociala 2019!

Subinspectorul Madalina Ruxandra Virban este ofiter

23 Februarie 2019 - NOAPTE LUNGA PENTRU POMPIERI

Asa cum era de asteptat, interventiile de vineri seara, in jurul orei 19.30, au fost doar primele dintr-un sir lung, pentru pompierii din subunitatile ISU Giurgiu. Asta pentru ca vantul puternic a

23 Februarie 2019 - Un sofer, de 23 de ani, cu o alcoolemie de 0,94 mg/alcool pur in aerul expirat... a acrosat un autoturism

Politistii de la Politia Municipiului Giurgiu

23 Februarie 2019 - Votati Silvia Stancu, inca o giurgiuveanca nominalizata la Gala Nationala a Excelentei in Asistenta Sociala!

Inca o giurgiuveanca nominalizata la Gala Nationala a Excelentei in Asistenta Sociala,

23 Februarie 2019 - Nominalizare giurgiuveana la premiile Galei Nationale a Excelentei in asistenta Sociala 2019: Madalina Bragadireanu, asistent social in cadrul Spitalului Judetean de Urgenta

Devenit un eveniment de traditie in mediul social din Romania,

23 Februarie 2019 - VANTUL INCEPE SA CREEZE PROBLEME IN JUDEEs

Codul galben de vreme rea intrat in vigoare vineri dupa-amiaza a adus vant puternic la Giurgiu, iar urmarile nu au intarziat sa apara.