Înapoi la listarea arhivei

15 Noiembrie 2019 - Fata de 13 ani, accidentata pe trecerea de pietoni de un barbat de 68 de ani... in municipiul Giurgiu!

Un

15 Noiembrie 2019 - MARIAN MINA: "Tactica PNL, exprimata prin teroare, amenintari, santaj si presiuni la adresa primarilor, nu a dat si nu va da roade!"

Presedintele executiv al PSD Giurgiu, Marian Mina, a participat vineri la o conferinta de presa a partidului, dupa acest eveniment postand pe pagina sa de facebook un mesaj:

15 Noiembrie 2019 - BADALAU, PRINS DIN NOU CU MINCIUNA

Badalau este lovit de... amnezie! El a "uitat" subit ca fiica sa a lucrat o buna perioada de timp la CNAIR, dar a fost prins cu minciuna de jurnalistii de la B1 TV.

15 Noiembrie 2019 - Comunicat de presa

Astazi a inceput oficial campania lui Klaus Iohannis pentru turul al doilea al alegerilor prezidentiale. Presedintele Romaniei isi bazeaza campania pe prezenta in mijlocul romanilor iar in acest scop

15 Noiembrie 2019 - ACCIDENT RUTIER soldat cu o victima, in municipiul Giurgiu (FOTO)

In aceasta dimineata, la ora

15 Noiembrie 2019 - USR-PLUS - SUSEsINERE OFICIALA PENTRU KLAUS IOHANNIS

Alianta USR PLUS ii indeamna pe membrii si simpatizantii sai sa participe la turul al doilea al alegerilor prezidentiale, care va avea loc pe 24 noiembrie, si sa voteze cu actualul presedinte, Klaus