Articole despre "locuinte repartizate giurgiu"

Rezultatele 1 - 26 din 26 (0.457 secunde)
Schimba cuvintele cautate
Filtreaza dupa data
Data inceput
Data sfarsit

Filtreaza dupa publicatie

INCA O "TRANSA" DE BENEFICIARI AI LOCUINEsELOR SOCIALE, APROBATA DE CONSILIERII LOCALI

Vineri, 20 Aprilie 2018, ora 11:51

INCA O "TRANSA" DE BENEFICIARI AI LOCUINEsELOR SOCIALE, APROBATA DE CONSILIERII LOCALIIn sedinta de joi, 19 aprilie, consilierii locali au aprobat lista de prioritati pentru repartizarea locuintelor sociale ce vor fi disponibilizate ca urmare a incetarii contractului de inchiriere.
Potrivit siteului Primariei Giurgiu, Comisia sociala constituita la nivelul Consiliului Local Giurgiu a analizat un numar de 141 dosare ale solicitantilor de locuinte sociale, depuse in perioada 1 noiembrie 2016 - 1 noiembrie 2017 si completate pana la 15 martie 2018.
Dintre acestea, 46 au fost

Actualitate / stiri Actualitate85 vizite[ Giurgiu News ]

In circa doua saptamani, se dau in folosinta cele mai noi 90 de locuinte sociale din oras

Luni, 18 Septembrie 2017, ora 19:05

In circa doua saptamani, se dau in folosinta cele mai noi 90 de locuinte sociale din orasLa sfarsitul acestei luni sau cel tarziu la inceputul lunii octombrie, locuintele sociale din Tineretului si Istru vor fi date in folosinta giurgiuvenilor care se afla pe lista de repartitii aprobata de Consiliul Local, anunta primarul Nicolae Barbu.

Potrivit paginii oficiale a Primariei, cele 20 de locuinte sociale din cartierul Istru se construiesc prin Programul National de Constructii de Locuinte derulat de Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice (MDRAP) si cu sprijinul

Actualitate / stiri Actualitate114 vizite[ STIRI GIURGIU ]

NUMARATOARE INVERSA PENTRU NOROCOSII DETINATORI AI NOILOR LOCUINTE SOCIALE

Luni, 18 Septembrie 2017, ora 16:45

NUMARATOARE INVERSA PENTRU NOROCOSII DETINATORI AI NOILOR LOCUINTE SOCIALEPrimaria Giurgiu anunta ca la sfarsitul acestei luni sau cel tarziu la inceputul lunii octombrie, locuintele sociale din Tineretului si Istru vor fi date in folosinta giurgiuvenilor care se afla pe lista de repartitii aprobata de Consiliul Local.
Cele 20 de locuinte sociale din cartierul Istru se construiesc prin Programul National de Constructii de Locuinte derulat de Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice (MDRAP) si cu sprijinul financiar al Primariei Municipiului Giurgiu.

Actualitate / stiri Actualitate106 vizite[ Giurgiu News ]

146 de giurgiuveni, beneficiari de locuinte sociale! VEZI AICI daca figurezi pe LISTA

Marti, 30 Mai 2017, ora 23:31

146 de giurgiuveni, beneficiari de locuinte sociale! VEZI AICI daca figurezi pe LISTAUnul dintre cele mai importante proiecte de pe ordinea de zi a sedintei Consiliului Municipal Giurgiu, desfasurata astazi, a fost cel referitor la
lista finala a beneficiarilor de locuinte sociale.

146 de solicitanti vor beneficia de locuintele sociale pe care urmeaza sa le repartizeze Primaria Giurgiu in perioada urmatoare. Dupa verificarile efectuate, cu privire la veridicitatea documentelor depuse la dosar, din totalul celor 149 de dosare, trei au fost respinse, 146 de dosare intrand in

Actualitate / stiri Actualitate170 vizite[ Giurgiuveanul ]

Iata LISTA DE PRIORITATI pentru repartizarea de LOCUINTE SOCIALE, la GIURGIU!

Vineri, 31 Martie 2017, ora 19:30

Iata LISTA DE PRIORITATI pentru repartizarea de LOCUINTE SOCIALE, la GIURGIU!Ieri dupa-amiaza, a avut loc
sedinta ordinara a Consiliului Local Giurgiu. Pe ordinea de zi s-au aflat 52 proiecte de hotarari. Printre cele mai importante proiecte aprobate de catre consilieri locali s-a aflat si cel privind aprobarea listei de prioritati pentru repartizarea locuintelor sociale pentru anul 2017.

Pe lista sunt 149 de persoane, iar locuintele care vor fi repartizate sunt situate in cartierul tineretului si Istru. Este vorba de 70 de apartamente in Blocul C2 de langa la Scoala

Actualitate / stiri Actualitate354 vizite[ Giurgiuveanul ]

Locuinte ANL pentru medicii rezidenti, la Giurgiu

Duminica, 09 Octombrie 2016, ora 15:14

Locuinte ANL pentru medicii rezidenti, la GiurgiuConsilierii municipali au aprobat, vineri 7 octombrie, in sedinta extraordinara transmiterea in folosinta gratuita catre Agentia Nationala de Locuinte a unui teren in suprafata de 2000 mp.

Terenul, aflat in apropierea Spitalului Judetean Giurgiu, va fi folosit pentru construirea a 22 de apartamente destinate inchirierii pentru tinerii specialisti din sanatate.

"Nevoia de a atrage tinerele cadre medicale pentru acoperirea specialistilor si

Actualitate / stiri Actualitate157 vizite[ STIRI GIURGIU ]

Criterii noi pentru obtinerea locuintelor sociale la Giurgiu. Cine si in ce conditii poate primi o astfel de locuinta?

Duminica, 11 Septembrie 2016, ora 21:00

Criterii noi pentru obtinerea locuintelor sociale la Giurgiu. Cine si in ce conditii poate primi o astfel de locuinta?Regulamentul privind repartizarea si inchirierea locuintelor sociale in municipiul Giurgiu, aprobat in sedinta ordinara luni, 5 septembrie, vine cu unele criterii de eligibilitate si de ierarhizare diferite fata de cele pentru locuintele de tip ANL. Primarul Nicolae Barbu a vorbit intr-o recenta conferinta de presa despre cateva dintre acestea, precizand si motivele care au stat la baza lor.

O noutate in stabilirea eligibilitatii cererilor pentru o locuinta sociala este legata de nivelul mediu

Actualitate / stiri Actualitate401 vizite[ STIRI GIURGIU ]

Pentru ce s-au batut alesii? Giurgiu, penultimul loc la venituri din taxe si impozite locale

Marti, 07 Iunie 2016, ora 13:30

Intr-un top realizat de
Ziarul Financiar, judetul Giurgiu se pe penultiumul loc in tara ca venituri din taxele locale si veniturile defalcate din impozitul pe venit si TVA.

Conform mediei la national, bugetele locale se bazeaza pe impozitul pe venit de la persoanele fizice rezidente in pondere de 35%, pe sumele defalcate din TVA de la firmele inregistrate local (pondere de 35%) si pe impozitele si taxele pe proprietati (pondere de 10%). Per ansamblu, bugetele locale din tara au venituri

Actualitate / stiri Actualitate54 vizite[ Giurgiuveanul ]

Primarul NICOLAE BARBU, despre "Contractul cu cetateanul", la 4 ani de la semnare, punct cu punct (V)

Joi, 19 Mai 2016, ora 10:44

Primarul NICOLAE BARBU, despre "Contractul cu cetateanul", la 4 ani de la semnare, punct cu punct (V)Art. 15. CANDIDATUL va lua toate masurile necesare, in cei 4 ani de mandat, pentru reorganizarea Politiei Locale in scopul protectiei cetatenilor si a ordinii publice.

Reorganizarea acestei directii a fost posibila la scurt timp dupa preluarea mandatului, prin desfiintarea unor compartimente de specialitate si prin cresterea efectivelor de agenti de ordine publica de la 80 la 120, pentru asigurarea unui climat de siguranta in municipiu. Conform strategiei in vigoare comunicata de MDRAP,

Actualitate / stiri Actualitate89 vizite[ STIRI GIURGIU ]

Nicolae Barbu - Cei ce vor sa loveasca in mine nu in Primarie

Luni, 07 Martie 2016, ora 14:19

In cadrul unei conferinte de presa, primarul municipiului, Nicolae Barbu a oferit lamuriri cu privire la acuzele aduse de un telespectator, in cadrul unei emisiuni difuzate de Giurgiu TV.Este vorba despre un telespectator care il acuza pe primar ca nu ii acorda o locuinta sociala. Primarul a precizat ca acuzatiile - unele din ele de nereprodus - sunt fara niciun suport... Persoana respectiva face cereri pentru locuinta inca din 2010. La toate cererile pe care le-a facut i s-a raspuns, insa nu

Actualitate / stiri Actualitate48 vizite[ Saptamana Giurgiuveana ]

LOCUINTELE ANL DIN BLOCURILE C8 SI C9 POT FI CUMPARATE DE CHIRIASI

Miercuri, 30 Septembrie 2015, ora 14:46

LOCUINTELE ANL DIN BLOCURILE C8 SI C9 POT FI CUMPARATE DE CHIRIASIMunicipalitatea din Giurgiu va scoate la vanzare locuintele ANL din blocurile C8 si C9, situate pe strada Petre Ghelmez. In acest sens, Primaria a demarat procedura legala de vanzare a locuintelor, dar pentru asta este nevoie ca municipalitatea sa inscrie aceste imobile in cartea funciara.
In ultima sedinta a Consiliului Local, consilierii au aprobat apartamentarea a doua blocuri de locuinte, este vorba desp
re blocurile C8 si C9 (din zona Sarguinta) construite prin Agentia Nationala a

Actualitate / stiri Actualitate244 vizite[ Saptamana Giurgiuveana ]

Cati giurgiuveni au avut, cu adevarat, nevoie de o locuinta ANL?

Miercuri, 19 August 2015, ora 19:55

Cati giurgiuveni au avut, cu adevarat, nevoie de o locuinta ANL?Problema locuintelor din Giurgiu este veche "de cand lumea". Daca e sa analizam datele oficiale de la Primarie, unde sunt depuse mii de cereri pentru o locuinta, am fi tentati sa credem ca jumatate din giurgiuveni traiesc sub cerul liber ori prin canale.

Si, atunci cand se da in folosinta vreun bloc nou, evident, e "bataie" pe acele locuinte. La fel cum e mare "iures" si cand se fac repartitiile: sigur ca au fost date "pe pile"! Asta spun cei care nu primesc o astfel de locuinta.

Ce fac, insa,

Actualitate / stiri Actualitate212 vizite[ STIRI GIURGIU ]

Primaria incepe sa vanda apartamentele ANL. Care sunt primele si in ce conditii se pot cumpara?

Joi, 01 Octombrie 2015, ora 10:56

Primaria incepe sa vanda apartamentele ANL. Care sunt primele si in ce conditii se pot cumpara?Municipalitatea din Giurgiu va scoate la vanzare locuintele ANL din blocurile C8 si C9, situate pe strada Petre Ghelmez. In acest sens, Primaria a demarat procedura legala de vanzare a locuintelor, dar pentru asta este nevoie ca municipalitatea sa inscrie aceste imobile in cartea funciara.

In ultima sedinta a Consiliului Local, consilierii au aprobat apartamentarea a doua blocuri de locuinte, este vorba despre blocurile C8 si C9 (din zona Sarguinta) construite prin Agentia Nationala a

Actualitate / stiri Actualitate252 vizite[ STIRI GIURGIU ]

"EVACUATII" DIN ISTRU, NU SUNT O PRIORITATE!

Miercuri, 09 Septembrie 2015, ora 21:35

"EVACUATII" DIN ISTRU, NU SUNT O PRIORITATE!Evacuarea de la Istru Giurgiu a tinut zile bune primele pagini ale ziarelor locale si nationale. Intors recent din concediul de vara, unde a petrecut alaturi de prieteni momente de vis, primarul Nicolae Barbu a tinut sa aduca mai multe lamuriri asupra acestui subiect, precizand clar ca modul de repartizare a locuintelor sociale va ramane cel existent deja, si ca oamenii de la Istru nu vor avea prioritate, tinandu-se seama de situatia financiara stabila a chiriasului.
Prin urmare, primarul

Actualitate / stiri Actualitate76 vizite[ Informatia de Giurgiu ]

ANL-isti doar cu cheile, in Port

Joi, 20 August 2015, ora 19:32

ANL-isti doar cu cheile, in PortO parte dintre giurgiuvenii care au primit repartitie de la Primaria Giurgiu si au intrat in posesia unei locuinte ANL in luna martie a acestui an nu
s-au mutat nici acum in noua locuinta. Acestia nu si-au incheiat contracte individuale pentru electricitate si nici nu au solicitat racordarea la reteaua de gaze.

Autoritatile ii vor notifica pe cei care nu s-au mutat in locuintele ANL din sos. Portului iar daca nu vor raspunde acestor solicitari, li se vor rezilia contractele de inchiriere.

120

Actualitate / stiri Actualitate165 vizite[ Giurgiuveanul ]

Start la reabilitarea caminului Dunareana. La final, 70 de locuinte sociale vor fi repartizate solicitantilor

Luni, 27 Aprilie 2015, ora 16:08

Start la reabilitarea caminului Dunareana. La final, 70 de locuinte sociale vor fi repartizate solicitantilorFostul camin C2-Dunareana din cartierul Tineretului isi va schimba complet aspectul in urmatoarele luni, dupa ce astazi a fost dat ordinul de incepere in vederea modernizarii, reabilitarii si recompartimentarii pentru a fi transformat intr-un bloc de locuinte sociale.

Caminul va suferi modificari atat la exterior cat si la interior, va fi mansardat si actualele spatii locative vor fi redimensionate, astfel incat la finalul anului, cand va fi gata proiectul, in acest bloc sa existe 70 de

Actualitate / stiri Actualitate116 vizite[ STIRI GIURGIU ]

Cine sunt cei 120 de solicitanti care vor primi locuinte de la stat,

Joi, 20 Noiembrie 2014, ora 14:36

Cine sunt cei 120 de solicitanti care vor primi locuinte de la stat,Alesii locali au adoptat miercuri un proiect de hotarare privind lista de prioritati si lista de repartizare a locuintelor ANL. Conform proiectului de hotarare pentru care alesii si-au dat acceptul, listele aprobate cuprind solicitantii care au indeplinit criteriile in vederea acordarii unei locuinte, dar si lista celor 120 de giurgiuveni care vor beneficia de ANL-uri in blocurile 1,2 si 3 de pe sos. Portului.

Proiectul de hotarare se refera la aprobarea listei de prioritati si a listei

Business / stiri Business957 vizite[ Giurgiuveanul ]

Bucuria noilor locatari ai ANL-urilor, umbrita de constructor. Repartizarea locuintelor, amanata!

Marti, 30 Decembrie 2014, ora 10:07

Bucuria noilor locatari ai ANL-urilor, umbrita de constructor. Repartizarea locuintelor, amanata!Primaria Giurgiu anunta ca repartizarea ANL-urilor, programata pentru ziua de marti, 30 decembrie, a fost amanata.

"O comisie formata din reprezentanti ai Agentiei Nationale pentru Locuinte, ai Primariei Giurgiu, celor doi constructori care au lucrat la blocurile ANL de pe Soseaua Portului, precum si reprezentanti ai Inspectoratului General in constructii si proiectantul lucrarii s-au intalnit pe 29 decembrie 2014 pentru receptia finalizarii lucrarilor la acest ansamblu de locuinte.

In

Business / stiri Business459 vizite[ STIRI GIURGIU ]

120 DE LOCUINTE VOR FI REPARTIZATE IN NOIEMBRIE

Joi, 21 August 2014, ora 08:49

120 DE LOCUINTE VOR FI REPARTIZATE IN NOIEMBRIENICOLAE BARBU intr-o recenta conferinta de presa a anuntat ca acestea vor fi gata la finalul lunii octombrie, fiind vorba despre 120 de locuinte ale caror chei le vor primi tot atatia tineri giurgiuveni.

Este vorba de complexul ANL din port, format din 24 de apartamente cu 2 camere, 94 garsoniere la care se adauga inca cateva apartamente recuperate dupa evacuari din complexele Mihai Viteazu si Petre Ghelmez.

Din 15 octombrie,

Business / stiri Business490 vizite[ Saptamana Giurgiuveana ]

SOLICITANTII APARTAMENTELOR ANL, VERIFICATI "LA SANGE"

Vineri, 24 Octombrie 2014, ora 00:17

SOLICITANTII APARTAMENTELOR ANL, VERIFICATI "LA SANGE"Potrivit unui comunicat de presa al Primariei Giurgiu, in conferinta de presa din 22 octombrie, edilul sef al municipiului, Nicolae Barbu, a declarat ca deja s-a trecut la urmatoarea etapa, cea de verificare a legalitatii documentelor depuse. 600 de dosare complete au intrat in comisia de evaluare, iar dintr-o verificare a primilor 200 de solicitanti, aproximativ 30 aveau declarata la Directia de Taxe si Impozite Locale o proprietate in intretinere. Pentru a elimina orice tentativa de frauda,

Business / stiri Business391 vizite[ Giurgiu News ]

CERERILE PENTRU AJUTORUL DE INCALZIRE, REPARTIZATE DIN 20 OCTOMBRIE

Marti, 14 Octombrie 2014, ora 00:17

CERERILE PENTRU AJUTORUL DE INCALZIRE, REPARTIZATE DIN 20 OCTOMBRIE"Incepand cu data de 20 octombrie, giurgiuvenii se pot prezenta la sediul Directiei de Asistenta Sociala din strada Gloriei pentru a depune cererile la ajutorul de incalzire.

Toate familiile si persoanele singure cu venituri reduse beneficiaza in sezonul rece, in baza OUG nr. 70/2011 privind masurile de protectie sociala in perioada iernii, denumita in continuare ordonanta de urgenta, de ajutoare acordate pentru acoperirea integrala, sau, dupa caz, a unei parti din cheltuielile pentru

Business / afaceri254 vizite[ Giurgiu News ]

Trafic de influenta pentru o locuinta ANL

Joi, 24 Septembrie 2009, ora 16:38

Un barbat in varsta de 57 de ani din municipiul Giurgiu a fost prins in flagrant miercuri de politistii giurgiuveni si un procuror de la Parchetul de pe langa Tribunalul Giurgiu in timp a primit suma de 1.000 de euro de la un alt giurgiuvean pe motiv ca i-ar putea face rost acestuia de o locuinta din fondul Agentiei Nationale de Locuinte (ANL).

'Ofiteri din Serviciul de Investigare a Fraudelor si Serviciul de Informatii si Protectie Interna impreuna cu un procuror de la Parchetul de pe langa Tribunalul Giurgiu l-au prins miercuri in flagrant pe C. Stelian, de 57 de ani, din Giurgiu, in timp ce primea de la C. Ion, de 55 de ani, din Giurgiu, suma de 1.000 de euro pentru a-i facilita acestuia din urma obtinerea unei locuinte ANL', a declarat miercuri, pentru AGERPRES, purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Giurgiu, Cornel Vasilache. C. Stelian a pretins de la C. Ion suma de 3.000 de euro dupa ce a lasat sa se inteleaga ca are influenta asupra unor persoane cu functii de conducere din cadrul Primariei Giurgiu si i-ar putea facilita lui C. Ion repartizarea unei locuinte din fondul ANL. C. Stelian a primit miercuri, in avans pentru acest serviciu, suma de 1.000 de euro, urmand ca diferenta sa o primeasca la repartizarea locuintei, dar a fost prins de in flagrant de politisti si procurorul de caz.

Parchetul de pe langa Tribunalul Giurgiu, a dispus retinerea lui C. Stelian pentru 24 ore, pentru comiterea infractiunii de trafic de influenta, urmand a fi ...

Actualitate / trafic472 vizite[ AGERPRES ]

Iuteala de mana a edililor si nebagarea de seama a consilierilor

Marti, 14 Iulie 2009, ora 13:58

Sedinta extraordinara de ieri a consiliului local Giurgiu a fost, asa cum am presupus, fulger, "pe repede inainte". Avocatul Emil Vuca a prezidat si a prezentat cu abilitate cele 12 puncte, in asa fel incat consilierii sa nu aiba timp sa citeasca proiectele, darmite sa le gandeasca. Asa se face ca doua puncte care nu au nicio legatura cu "urgenta" au fost strecurate in ordinea de zi si au trecut... cu iuteala de mana a presedintelui de sedinta si prin nebagarea de seama a consilierilor. Este

Personalitati / PDL743 vizite[ Giurgiu News ]

Doar 10% din cererile de locuinte ar putea fi rezolvate

Miercuri, 05 Martie 2008, ora 12:32

Doar 10% din cererile pentru acordarea de locuinte prin ANL sau locuinte sociale ar putea fi rezolvate favorabil in urmatorii doi ani in municipiul Giurgiu, transmite corespondentul ROMPRES.

Potrivit secretarului Primariei municipiului Giurgiu, Petre Rosu, sunt inregistrate peste 2.000 de cereri de locuinte si numarul acestora creste in fiecare zi, pentru ca sunt depuse noi cereri.

In acest an, in municipiul Giurgiu va demara constructia mai multor blocuri de locuinte sociale sau prin ANL, care vor avea un numar total de 216 apartamente. Apartamentele sunt prevazute a fi construite pana la finalul anului 2009, iar prin repartizarea acestora se vor rezolva aproximativ 10% din cererile de locuinte inregistrate pana acum. ROMPRES

Actualitate / primaria327 vizite[ AGERPRES ]

Despre Europarlamentare, referendum... si ajutoarele pentru incalzirea locuintei

Marti, 27 Noiembrie 2007, ora 15:01

Primarii comunelor de pe raza judetului au avut ca principale obiective de rezolvat, pe agenda de lucru personala, pe parcursul lunii noiembrie, doua probleme stringente: finalizarea si receptia lucrarilor de reparatii la unitatile scolare si asigurarea logisticii (cabine de vot, urne, mese si scaune) necesare desfasurarii in bune conditii a celor doua mari evenimente din viata politica a tarii: alegerile europarlamentare si referendumul din 25.11.2007. Acest lucru a reiesit din "raidul" nostru

Actualitate / Fratesti309 vizite[ Jurnal Giurgiuvean ]

34 de apartamente noi pentru tineri

Miercuri, 22 August 2007, ora 10:42

Primele 34 de apartamente construite prin ANL in municipiul Giurgiu in ultimii cinci ani vor fi receptionate la finalul acestei luni, transmite corespondentul ROMPRES. "Acestea sunt primele apartamente ANL pe care am reusit sa le construim in municipiu din anul 2002 si pana acum", a declarat marti, intr-o conferinta de presa, primarul orasului Giurgiu, Lucian Iliescu.

El spune ca numarul cererilor pentru acordarea de apartamente ANL este de cateva zeci de ori mai mare fata de numarul apartamentelor construite si la repartizarea acestora va mai interveni o problema, aceea ca multi dintre cei care se aflau pe lista pentru a putea primi o astfel de locuinta au depasit intre timp limita maxima de varsta de 35 de ani.

Pana la finalul anului, in municipiul Giurgiu vor mai fi date in folosinta inca 34 de apartamente ANL.

Personalitati / Lucian Iliescu309 vizite[ AGERPRES ]


Cele mai citite stiri
Presedintele Klaus Iohannis: "Respectati, va rog, restrictiile impuse de autoritati! "
"Dragi romani, Respectati, va rog, restrictiile impuse de autoritati! Stati acasa, pentru ca doar ...

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor