Traditia Zilelor Recoltei, reinviata la Giurgiu! Timp de trei zile, producatori autohtoni, dar si vecini din Bulgaria, va asteapta la targ!

Sambata, 04 Octombrie 2014, ora 00:24
226 citiri
Vineri dimineata, autoritatile au dat "startul" oficial al unei manifestari ce fusese uitata, de ani buni, in Giurgiu: Zilele Recoltei, un targ in care producatori autohtoni, dar si din Bulgaria, ofera produse de sezon si nu numai. Potrivit organizatorilor - Primaria Municipiului Giurgiu, in colaborare cu Directia Agricola pentru Dezvoltare Rurala Giurgiu si Camera de Comert, Industrie si Agricultura - aceasta initiativa se doreste a fi o inviere a vechii traditii conform careia prima duminica ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.