Sumudica: "Nu m-a interesat ca i-am retrogradat pe Otelul si Ceahlaul si probabil si pe U Cluj, nu ma intereseaza nici cine castiga titlul. Vom lupta pentru orice punct"

Sursa: ProSport
Marti, 19 Mai 2015, ora 05:42
119 citiri
U Cluj si Astra au remizat, scor 0-0, iar Marius Sumudica afirma ca echipa sa a trecut printr-o serie de probleme in aceasta saptamana si isi felicita jucatorii pentru rezultatul obtinut.
Antrenorul Astrei afirma ca echipa sa va lupta pentru orice punct in ultimele doua etape si nu se gandeste la cine ar putea lua titlul.
"Ne-am deplasat cu autocarul in jur de opt ore, am avut probleme de lot, echipa adversa si-a jucat una dintre ultimele sanse. In acest context, imi felicit jucatorii pentru ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.