Aflat in centrul unui scandal in PSD, primarul comunei Ghimpati, CONSTANTIN CARAPANCEANU, isi apara punctul de vedere: "Cu riscul de a fi exclus din partid, voi continua sa imi sustin ideile!"

Joi, 11 Iunie 2015, ora 20:29
135 citiri
In doar doua saptamani s-a transformat dintr-unul din cei mai "destoinici" primari ai PSD in "inamicul public numarul unu" al partidului. Este vorba despre primarul din Ghimpati, Constantin Carapanceanu, care este acum acuzat de "toate relele" in PSD.

El este cel care vrea sa "distruga unitatea partidului", el este "oaia neagra" in PSD. Asta, pentru ca a avut curajul sa spuna deschis ce gandeste si, mai mult decat atat, sa isi sustina punctul de vedere, chiar cu riscul de a fi exclus din ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.