Avertizare de COD GALBEN de ploi, ninsori si vant in tot judetul Giurgiu. Cum s-au pregatit autoritatile din judet si municipiu?

Vineri, 06 Martie 2015, ora 10:25
49 citiri
Giurgiu se afla printre cele 34 de judete pentru care ANM a emis atentionare meteorologica cod galben de precipitatii importante cantitativ, ninsori si intensificari ale vantului in intervalul 6 martie, ora 16.00 - 7 martie, ora 16.00.

Potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie, in intervalul mentionat vor cadea precipitatii mai ales sub forma de ninsoare in toate zonele montane, in Oltenia, Muntenia, centrul si sudul Moldovei, cea mai mare parte a Transilvaniei si in sudul Banatului. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.