Colegiul National Ion Maiorescu Giurgiu premiat de Academia Romana cu "Distinctia Culturala" si de catre Casa Regala cu distinctia Crucea Casei Regale a Romaniei!

Luni, 28 Octombrie 2019, ora 14:36
258 citiri
Cu deosebita onoare si bucurie va aducem la cunostinta ca pentru excelenta in educatie adusa de Colegiul National "Ion Maiorescu" din Giurgiu, membru activ al "Aliantei Colegiilor Centenare" din romania, in cei 150 de ani de activitatea neintrerupta, a fost distins de catre Academia Romana cu "Distinctia Culturala" si de catre Casa Regala cu distinctia Crucea Casei Regale a Romaniei.
Colegiul National "Ion Maiorescu", infiintat in 1869, a avut o contributie importanta la dezvoltarea ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.