Conferinta extraordinara la PSD Giurgiu. Ce decizii s-au luat si ce spune presedintele MARIAN MINA despre acest eveniment?

Vineri, 02 Martie 2018, ora 19:05
89 citiri
"Am participat astazi la Conferinta Organizatiei Judetene a Partidului Social Democrat Giurgiu, care s-a desfasurat cu putin timp inainte de lucrarile Congresului Extraordinar al Partidului Social Democrat, un congres organizat intai pentru ca este un cadru in care putem sa dezbatem problemele care framanta societatea, si, asa cum a afirmat presedintele partidului, Liviu Dragnea, sa redefinim programul de guvernare, sa angajam PSD in cel mai ambitios program de dezvoltare pe termen lung. Dar ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.