Cum "depolitizeaza" PSD-ul administratia si ce legatura este intre hotararile atacate de Pefectura si culoarea politica a primarului?

Marti, 20 Ianuarie 2015, ora 15:11
71 citiri
Trambiteaza cu orice ocazie depolitizarea administratiei locale si centrale, insa faptele concrete dovedesc exact contrariul. Este vorba despre PSD si liderii sai, care nu se abat de la regula nici la Giurgiu.

In toate conferintele de presa, mai-marii PSD Giurgiu vorbesc despre acest subiect, ce a devenit, deja, banal. Numai ca omit sa arate si "reversul medaliei".

Iar despre asta a vorbit, de curand, co-presedintele PNL Giurgiu, Vasile Mustatea. El a tinut sa aminteasca de deja celebrele ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.