De azi incep controalele in baruri, discoteci si restuarante. "Daca este pusa in pericol siguranta oamenilor, le vom inchide!"

Vineri, 06 Noiembrie 2015, ora 19:31
111 citiri
Incendiul de la Clubul Colectiv ii scoate pe functionari din birouri. La Giurgiu, incepand din aceasta noapte, inspectori de la ISU, impreuna cu
politisti, jandarmi si alte organe de control, vor incepe pe teren verificarile in discoteci si baruri pentru a vedea daca sunt respectate normele PSI.

"Vom face controale comune impreuna cu Politia, Jandarmeria, ITM, OPC, Agentia de Mediu. Vom efectua controale si pe timpul noptii, pentru a vedea daca se respecta legea. Toate aceste localuri vor fi ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.