Dezinteresul total al Ministerului Transporturilor transforma refacerea podului de la Gradistea intr-o "misiune imposibila"

Luni, 08 August 2016, ora 14:39
115 citiri
Invitat de colegii de la Open TV intr-o emisiune, presedintele CJ Marian Mina a vorbit, printre altele, si de starea podului de la Gradistea, pod prabusit in 2005. Au trecut, asadar, 11 ani de atunci si la Gradistea nu "se misca" nimic. Si, potrivit presedintelui Marian Mina, nici nu avem sanse sa vedem vreo miscare acolo.

Pentru ca vine "din sistem", lucrand o buna bucata de vreme in Ministerul Transporturilor, presedintele Mina este pesimist in privinta reconstructiei podului de la Gradistea. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.