Masuri pentru sarbatori in siguranta, la Giurgiu. IPJ actioneaza cu forte suplimentare de ordine publica si radare, pentru monitorizarea traficului rutier!

Vineri, 29 Decembrie 2017, ora 13:35
83 citiri
In perioada in care ne aflam, a sosirii Noului An, IPJ Giurgiu va actiona in efectiv suplimentar, pentru asigurarea ordinii si linistii publice, impreuna cu jandarmii, si pentru prevenirea oricaror fapte antisociale.

Informatiile ne-au fost oferite de
comisar sef Marian Popescu, seful Serviciului Politiei Rutiere, imputernicit de conducerea IPJ Giurgiu pentru a oferi detalii presei.

"Politisti din structurile de ordine publica, investigatii criminale, investigare a criminalitatii economice si ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.