Ministrul Gabriel Berca a venit la Giurgiu sa dezamorseze bomba de la PDL! Dupa el au sosit Oltean, Igas, Cezar Preda, si Cristache Radulescu!

Joi, 26 Aprilie 2012, ora 00:36
354 citiri
La PDL Giurgiu situatia nu s-a linistit. Dimpotriva. Astazi a intrat in scena ministrul de interne Gabriel Berca. El a sosit la Giurgiu, in jurul orei 10:30 si in momentul de fata poarta discutii cu Marin Anton, Constantin Carapanceanu. Nu am reusit sa montam cateva microfoane acolo, stiam de ieri de aceasta vizita, dar va vom oferi amanunte dupa ce ministrul va parasi locatia. Tot astazi au venit la PDL si alti fruntasi ai PDL printre care: Ioan Oltean, Traian Igas , Cezar Preda si Cristache ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.