Mireasa la nunta careia ar fi fost CONFLICTUL dintre Anton-Badalau: Anton nu era pe lista de invitati! Presedintele CJ Giurgiu, prezent la eveniment, confirma: A venit neinvitat.

Luni, 18 Septembrie 2017, ora 13:07
65 citiri
Roxana Enache, mireasa la nunta careia a avut loc conflictul dintre social democratul Niculae Badalau si liberalul Anton Marin, spune ca acesta din urma nu se regasea pe lista de invitati si ca nu stie daca a existat vreo bataie intre cei doi politicieni.

Mireasa la nunta careia ar fi fost CONFLICTUL dintre Anton-Badalau: Anton nu era pe lista de invitati. El este nasul surorii mele/ Presedintele CJ Giurgiu, prezent la eveniment, confirma: A venit neinvitat.

"Nu are nicio legatura nunta mea ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.