Primarul Dan Rusu: "Vreau comuna Adunatii Copaceni sa devina cunoscuta la nivel international pentru legumicultorii sai"

Miercuri, 31 August 2016, ora 10:35
714 citiri
Primarul comunei Adunatii Copaceni Dan Rusu se implica activ in tot ceea ce inseamna activitatea de primar. Aflat la primul mandat, Dan Rusu este deja unul dintre cei mai activi primari din judetul Giurgiu. Acesta a adus un suflu nou in comuna Adunatii Copaceni, iar lucrurile incep deja sa se miste. Comuna Adunatii Copaceni a stabilit la sfarsitul saptamanii trecute o colaborare cu vecinii bulgari.

Comuna Adunatii Copaceni este infratita cu orasul Dve Moghili din Bulgaria, in data de 26 august ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.