Primarul NICOLAE BARBU confirma: "Cu orice risc, nicio alianta la nivelul Consiliului local! ALEXANDRU VLADU nu va fi viceprimar!"

Miercuri, 08 Iunie 2016, ora 19:50
145 citiri
Primarul reales al municipiului Giurgiu, Nicolae Barbu, aflat la un al doilea mandat, a declarat miercuri, intr-o conferinta de presa, ca PSD a obtinut majoritatea in Consiliul Local si va avea ambele posturi de viceprimar, mentionand ca nu va face nicio alianta, pentru ca "unii nu stiu sa piarda".

"S-a facut redistribuirea voturilor libere si pe langa cei zece consilieri obtinuti prin vot, pentru PSD a mai revenit un mandat de consilier local. Asta ne creeaza o majoritate, o liniste, o ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.