Replica liderului PSD Giurgiu la declaratiile primarului Barbu: "Declaratii SF, pe care nu vreau sa le comentez, ca nu sunt interesante"

Vineri, 14 Octombrie 2016, ora 18:36
154 citiri
Dupa ce primarul Nicolae Barbu a iesit in conferinta de presa, in calitate de presedinte al Organizatiei municipale PSD si a declarat clar si fara echivoc ca nu va sustine doi din candidatii partidului la alegerile parlamentare - Alexandru Andrei si Elena Dinu - toata lumea astepta replica liderului social-democratilor giurgiuveni, senatorul Niculae Badalau.

Inarmat cu aceeasi diplomatie de care da dovada de 26 de ani, de cand este in politica, Badalau a incercat sa evite elegant un raspuns ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.