Tot mai multi giurgiuveni, interesati de programele de anvelopare a blocurilor. Cine poate beneficia de reducere si in ce conditii?

Marti, 24 Mai 2016, ora 20:30
186 citiri
93 de solicitari pentru reabilitarea termica a 69 de blocuri au fost depuse pana in prezent la Primarie in urma deschiderii de catre Ministerul Dezvoltarii a unui nou apel de proiecte pentru sprijinirea eficientei energetice.

Blocurile A1, A2, A4, A6, A7 si C40 din Cartierul Policlinica au deja proiectarea realizata, avand in vedere ca s-au inscris pentru primul astfel de proiect implementat la Giurgiu dar au renuntat ulterior. Astfel, pentru aceste sase blocuri insumand sapte scari si 140 de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.