Transport gratuit pentru elevi in oras, de la 1 ianuarie. Nu pentru toti, insa! Ce conditie de baza trebuie sa indeplineasca?

Luni, 28 Noiembrie 2016, ora 19:07
69 citiri
Recent, consilierii municipali au aprobat in sedinta ordinara un proiect de hotarare referitor la gratuitatea de care vor beneficia elevii pentru mijloacele de transport in comun, cu conditia ca beneficiarii sa aiba o prezenta la cursuri de minim 80%. Astfel, de la 1 ianuarie 2017, toti elevii vor putea intra in posesia cardurilor de transport, acestea fiind eliberate doar pe baza de cerere.

"De la 1 ianuarie elevii vor circula gratuit cu mijloacele de transport in comun, cu o singura conditie: ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.