TACHE: "Suntem in discutii cu parteneri straini pentru a aduce in Adunatii Copaceni o fabrica de mezeluri, una de medicamente dar si un spital"

Vineri, 12 Decembrie 2014, ora 11:03
2826 citiri
Primarul comunei Adunatii Copaceni, Ion Tache, incearca sa aduca, in comuna pe care o conduce, mai multe investitii straine pentru a dezvolta localitatea. Prima etapa este finalizarea alimentarii comunei cu gaze naturale. Stadiul introducerii gazelor in Adunatii Copaceni este la final, autorizatia de construire a fost aprobata de Primarie, iar acum mai urmeaza o singura autoritatie ce trebuie eliberata de ANRE. Firma Mega Construct, cea care a castigat licitatia pentru introducerea gazelor in ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.