Doi tineri din Giurgiu si-au dorit o trupa de fite la petrecere, dar s-au ales cu cativa lautari stirbi: "Formatia lui Nico ne-a stricat nunta!"

Sursa: Cancan
Miercuri, 11 Iulie 2012, ora 01:21
278 citiri
Dupa mai bine de doi ani de planuri si pregatiri, cea mai frumoasa zi din viata lor s-a transformat in cateva clipe intr-un adevarat cosmar.

Doi tineri din Giurgiu sustin ca au vrut ca la nunta lor sa le cante formatia Chorus Live Band a cantaretei Nico, dar s-au trezit pe ritmurile unor lautari total necunoscuti, care i-au indispus complet pe invitati.

In luna februarie a acestui an, Mariana si Relu Neculai, din Adunatii Copaceni, au semnat un contract de prestari servicii cu managerul ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.