Miracol intr-o casa din Giurgiu: Toata locuinta a fost distrusa de flacari, dar a scapat un singur obiect! "E un semn divin"

Marti, 03 Februarie 2015, ora 11:36
112 citiri
Giurgiuvenii ajung din nou in presa nationala. De data aceasta cu "semne" divine. Iata ce a aparut pe postul de televiziune Antena 1 despre o familie de giurgiuveni.

Un barbat din Giurgiu a ramas fara locuinta dupa ce un incendiu devastator i-a facut scrum casa. Totusi, un singur lucru a scapat de flacarile uriase: o carpeta cu chipul lui Iisus Hristos. In ciuda flacarilor uriase, un singur obiect a scapat neatins de flacari: o carpeta cu chipul lui Iisus Hristos. Proprietarul casei spune ca ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.