Fatai revine la Astra cu o "dubla". Isaila, dupa calificarea in sferturile Cupei Ligii: "Trebuie sa vina intariri, altfel nu vom putea rezista"

Sursa: ProSport
Sambata, 19 Iulie 2014, ora 01:41
83 citiri
Astra s-a calificat in sferturile Cupei Ligii, dupa victoria cu 4-1 in fata celor de la FC Brasov. Giurgiuvenii se pregatesc acum pentru debutul campionatului, dar si pentru primul meci din Europa League, acolo vor intalni castigatoarea dintre MFK Kosice si Slovan Liberec. Daniel Isaila a declarat imediat dupa meci ca asteapta intariri: "Nu vom putea sa rezistam in 14 jucatori"
"Nu stiu daca ma asteptam sa castigam asa usor, ma asteptam la un meci dificil, noi l-am facut usor. Calificarea asta ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.