Piesa 'Romeo si Julieta reloaded', premiata la Concursul de dramaturgie in doi

   

Piesa 'Romeo si Julieta reloaded', premiata la Concursul de dramaturgie in doiziare.com
Piesa "Romeo si Julieta reloaded", scrisa de dramaturgul Gheorghe Truta, a primit aprecierile juriului la cea de-a doua editie a Concursului de Dramaturgie in doi organizat de Teatrul Tudor Vianu din Giurgiu.

'A doua editie a concursului isi anunta unul dintre medaliati, numai unul pentru ca in acest an nu am acordat primele doua locuri, pentru locul intai trebuia ca piesele trimise in concurs sa ia minim 28 de puncte din 30 de puncte, pentru locul al doilea ar fi trebuit 26 de puncte, iar pentru locul al treilea, 24 de puncte. Ei bine, juriul alcatuit din actorul Vasile Toma, regizorul Vili Perveli Nicolov si dramaturgul Mircea M. Ionescu, triada cea mai nimerita pentru a intelege un text dramatic pentru ca fiecare are lupa lui de apreciere, a hotarat ca piesa Romeo si Julieta reloaded sa primeasca 24 de puncte', a declarat joi, pentru AGERPRES, directorul Teatrului Tudor Vianu Giurgiu, Mircea M. Ionescu.

La editia din acest an a concursului de dramaturgie in doi au participat 18 piese dintre care au mai atras atentia juriului alte doua piese ale dramaturgului Gheorghe Truta, dar si piesa unui autor giurgiuvean, ziaristul Gelu Brebenel, acestea neindeplinind deocamdata punctajul necesar pentru a fi premiate. Autorul piesei castigatoare din acest an a primit un premiu de cinci sute de lei si este posibil ca piesa sa fie pusa in scena la Giurgiu.
Vineri, 18 Noiembrie 2011, ora 10:47
Sursa: AGERPRES
Cele mai citite stiri
CUM S-A TERMINAT POVESTEA ABUZULUI "CU CONSECINEsE DEOSEBIT DE GRAVE" DE LA IMPOZITE SI TAXE GIURGIU?
Finalul anului 2016 lovea ca un trasnet administratia publica locala din Giurgiu: Subprefectul ...
RAZBOIUL "FRATRICID" DIN PSD GIURGIU ATINGE NOI LIMITE. ACUM, SUNT "ARUNCATI IN LUPTA" COPIII!
De cand a indraznit sa critice conducerea PSD Giurgiu pentru santajul legat de impartirea banilor de ...
Ce spune Politia despre ACCIDENTUL RUTIER de la Patibar VEZI AICI
Astazi, ora 15.00, pe Bulevardul Bucuresti (zona Patibar), din municipiul Giurgiu, un conducator ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor