Moraes a plecat alaturi de stelisti in cantonamentul din Antalya

Vineri, 28 Ianuarie 2011, ora 17:16
1366 citiri
Moraes a plecat alaturi de stelisti in cantonamentul din Antalya

Junior Moraes, cel mai dorit om din Liga 1 in aceasta perioada, a plecat alaturi de Steaua in cantonamentul din Antalya. "Ros-albastrii" nu l-au transferat inca pe brazilian, insa Steaua si Gloria Bistrita au impartit acelasi avion spre Turcia.

Directorul sportiv al formatiei din Ghencea, Narcis Raducan, vrea sa profite de acest lucru pentru a finaliza transferul lui Moraes la Steaua.

"Sa vedem in ce trening va cobori din avion, stim cu ce trening va urca. Sper sa se ajunga la un numitor comun pentru ca este un jucator bun. Daca nu, va trebui sa ne orientam rapid pentru ca este nevoie de un jucator de valoare apropiata lui Bogdan Stancu", a spus Narcis Raducan la plecarea spre Turcia.

In replica, managerul "ros-albastrilor", Mihai Stoica, spune ca nu se pune problema unor negocieri in avion, contrazicandu-si colaboratorul.

"Noi nu putem fixa pretul pentru Moraes. Pretul il fixeaza domnul Jean Padureanu. Nu e nimic deocamdata. Nu vom negocia in avion, nu suntem in caruta. Daca se facea transferul de la Bucuresti, era altceva, pentru ca trebuie sa faca o vizita medicala... In Turcia, e putin mai complicat", a explicat Stoica.

Junior Moraes pe de alta parte si-a reiterat dorinta de a evolua pentru Steaua.

"Dorinta mea e sa joc la Steaua, e o echipa mare din Romania. Pentru cariera mea imi doresc sa joc aici, la o echipa mare. Si tatal meu m-a sfatuit sa joc la o echipa mare din Romania si pe urma sa plec la o echipa din afara Romaniei",a spus Moraes.

Steaua a plecat vineri in Antalya, in cel de-al doilea cantonament din aceasta iarna. Alaturi de elevii lui Lacatus, cu acelasi avion au mai calatorit si cei de la Gloria Bistrita, CFR Cluj si Pandurii Targu Jiu.

M.D.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Guvernul ar urma să țină o ședință într-un mare oraș din vestul României. Care este motivul deplasării
Guvernul ar urma să țină o ședință într-un mare oraș din vestul României. Care este motivul deplasării
Alfred Simonis, președintele interimar al Camerei Deputaților și candidatul PSD-PNL la Consiliul Județean Timiș a anunţat joi, 18 aprilie, că o şedinţă de Guvern ar putea avea loc...
Campanie intensă pentru candidatura lui Geoană la prezidențiale. S-a lansat un nou site de susținere
Campanie intensă pentru candidatura lui Geoană la prezidențiale. S-a lansat un nou site de susținere
O campanie de susținere pentru candidatura lui Mircea Geoană, actualul secretar general adjunct al NATO, a fost demarată în online. Inițiativa, care se recomandă drept o „platformă...
#Moraes cantonament Steaua, #Junior Moraes Steaua, #Moraes transfer Steaua, #Steaua cantonament Antalya , #cantonament