CSMS Iasi a castigat "derbiul retrogradarii"

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Luni, 01 Aprilie 2013, ora 20:52
2090 citiri
CSMS Iasi a castigat "derbiul retrogradarii"

CSMS Iasi s-a impus, scor 2-1, in "derbiul retrogradarii" cu Gloria Bistrita, meci contand pentru etapa cu numarul 24 a Ligii 1.

Intalnirea de la Iasi a debutat in nota de dominare teritoriala a gazdelor, insa primele minute nu au adus ocazii notabile la poarta lui Emilian Dolha.

Treptat au aparut si ocaziile, dar Moutinho sau Milea, pe de o parte, si Antonache, de cealalta, au reluat defectuos din pozitii foarte bune.

Iasiul a deschis scorul in minutul 41, atunci cand Patulea, gasit foarte bine de Mitic, a trimis in poarta parasita de Dolha.

Partea secunda a fost ceva mai antrenanta, cu doua goluri. Mai intai Bucur a obtinut un penalti in urma unui fault comis de Razvan Tincu, jucatorul gazdelor fiind eliminat. Razvan Radu a transformat lovitura de la 11 metri, restabilind egalitatea.

Zece minute mai tarziu iesenii au dat lovitura. Milea a reluat bine centrarea lui Tiganasu, Dolha a incercat sa intervina, insa a trimis doar pana la Onofras, care a impins balonul in poarta.

Tiganasu a fost eliminat pe final de meci, el primind direct cartonasul rosu in urma unei interventii dure asupra lui Tarca.

CSMS Iasi castiga acest adevarat derbi al retrogradarii si spera inca la ramanerea in Liga 1, in timp ce Gloria Bistrita se indreapta apasat catre divizia secunda.

ECHIPELE DE START:

CSMS Iasi: I. Irimia - Mihalachioaie, Tincu, Avramia, Mitrea - Milea, Mitici - H. Moutinho, Cl. Ionescu, Tiganasu - Patulea

Rezerve: C. Lungu, Gado, Nalati, B. Straton, Keita, Al. Cretu, Onofras

Gloria: Dolha - Tirca, Hlinca, Canon, Trestenicu - Pouye, A. Enescu - R. Radu, C. Bucur, M. Chitu - Antonache

Rezerve: Oghinciuc, Curtuius, B. Oprea, Berceanu, V. Pop, M. Stancu

Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
#CSMS Iasi Gloria Bistrita rezultat, #Iasi Bistrita rezultat Liga 1, #rezultate Liga 1 , #Liga I