Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Arbitrul Dansa isi pune cenusa-n cap

Luni, 26 Octombrie 2009, ora 13:37
1637 citiri
Arbitrul Dansa isi pune cenusa-n cap

Arbitrul intalnirii Dinamo-Gloria Bistrita, Ciprian Dansa, a declarat, luni ca a gresit cand nu a acordat un penalty gazdelor in prelungirile partidei, la un contact intre Ciuca si Andrei Cristea, si a adaugat ca va suporta deciziile care vor fi luate de CCA impotriva sa.

"Am gresit la acea faza si voi suporta consecintele. Nu am revazut faza la televizor, insa toata lumea cu care am vorbit mi-a zis ca am gresit. Suntem oameni si suntem expusi greselilor. Imi pare rau ca nu am avut mai mult noroc. Daca eram smecher, tineam jocul la mijlocul terenului si nu se mai intampla aceasta faza, dar eu am vrut sa dau cursivitate meciului. Asta este, mergem mai departe, trebuie sa invatam din greseli, iar daca nu vom face asta, nu avem cum sa progresam niciodata", a spus Dansa.

Centralul din Oradea a explicat faza controversata din ultimul minut al prelungirilor: "Jocul m-a prins departe de acea faza. A fost o degajare a portarului, apoi pasa de la mijlocul terenului si am fost prins la 25-30 de metri de acea faza. Initial, am vazut ca mingea a mers in lateral din acel contact si am crezut ca fundasul a lovit balonul. Era ultimul minut si am considerat ca nu este o faza clara si am lasat jocul sa continue".

Ciprian Dansa a comentat si zvonurile potrivit carora, la finalul intalnirii, jucatorii dinamovisti ar fi intrat in cabina arbitrilor: "Nu am fost bruscat de jucatorii sau oficialii echipei gazda dupa fluierul final. Au fost discutii normale, ca dupa fiecare meci. Usa cabinei noastre a fost deschisa mereu, nu a intrat nimeni peste noi. S-au auzit strigate la vestiare, insa nu ne-a reprosat nimeni nimic".

In minutul 90+4 al partidei Dinamo-Gloria Bistrita, scor 1-1, ros-albii au solicitat o lovitura de pedeapsa in urma unui duel intre Andrei Cristea si Madalin Ciuca, dar centralul Ciprian Dansa a lasat jocul sa continue. Reluarile TV au relevat ca interventia fundasului Gloriei a fost neregulamentara.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#arbitrul Ciprian Dansa, #Dansa Dinamo Gloria Bistrita , #stiri Gloria Bistrita