Ziare.com

Anunt surprinzator al Google: Ce fac americanii cu laptopul Chromebook

Duminica, 14 Septembrie 2014, ora 09:58

   

Anunt surprinzator al Google: Ce fac americanii cu laptopul Chromebook
Compania Google a pus la cale o strategie de marketing foarte creativa, avand initiativa de a le imprumuta studentilor americani cate un laptop Chromebook timp de cateva zile, fara a cere niciun ban in schimb.

Organizatia Google for Education a anuntat ca studentii americani vor putea folosi un Chromebook timp de mai multe zie consecutiv, ei putand sa il ia de la centre special deschise in acest scop in mai multe universitati, scrie digitaltrends.com.

Nu mai putin de 12 institutii de invatamant superior vor participa la acest program, el urmand a fi extins in cazul in care va avea succes in faza initiala. Procesul va functiona asemenea celui prin care e imprumutata o carte de la biblioteca facultatii, studentii americani avand obligatia de a returna laptopul la timp.

Ei il vor putea folosi oriunde doresc, fie in salile de curs, fie in propriile camere. Strategia Google este de a-si promova produsul, astfel incat el sa aiba cat mai multi cumparatori, in cazul in care acestora le place ceea ce testeaza. In plus, informatiile operate de studenti sunt stocate in platforma cloud, acestia putand chiar sa schimbe laptopurile imprumutate.

Cardul de masa Up Dejun este versiunea moderna si simplificata a tichetului de masa. Ai 0 lei costuri la emiterea cardurilor si economisesti pana la 37% fata de o crestere salariala in bani. Afla mai multe AICI!

O alta noutate adusa de Google e reprezentata de primele aplicatii Android pentru Chromebook si cateva modele noi ce vor aparea pe piata in curand. Un mare avantaj al laptopurilor Chromebook este dat de pretul scazut, dar si de stocarea informatiilor in cloud, ele nefiind pierdute niciodata, nici macar in cazul unor defectiuni majore.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 3039 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor