Gmail se schimba radical (Foto)

Marti, 13 Mai 2014, ora 13:00
4506 citiri
Gmail se schimba radical (Foto)

Compania americana din spatele celui mai mare motor de cautare ar pregati o schimbare radicala de design pentru Gmail, conform unor capturi publicate de cateva site-uri externe de profil.

In imagini, care nu sunt oficiale, pot fi observate mai multe functii noi pentru serviciul de e-mail de la Google. Modificarea interfetei aminteste de designul simplificat utilizat deja de reteaua de socializare Google Plus si de asistentul digital Google Now, scrie Guardian.

Aceasta ar putea fi cea mai importanta schimbare a aspectului Gmail de la lansarea serviciului in 2004.

Noul design, compatibil cu dispozitivele mobile, se concentreaza pe cautarea Google, care poate fi utilizata pentru a gasi si marca e-mail-urile dintr-o lista lunga, inlocuind necesitatea de a crea foldere sau categorii distincte.

Sapte functii secrete ale Gmail

De asemenea, au fost aduse modificari in ceea ce priveste bara laterala in care se regasesc mai multe instrumente ale Gmail, butonul pentru crearea unui e-mail sau serviciul de chat Google Hangout.

Sistemul de stelute a fost inlocuit.

Este disponibila si functia care permite ca e-mail-urile sa revina in fruntea listei la un moment ulterior.

Foto: Geek

De-a lungul timpului, Google a facut doar schimbari mici si treptate la Gmail, unele fiind complet optionale pentru sutele de milioane de utilizatori ai serviciului.

C.S.

Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat, în China, noul model Galaxy C55, eveniment care a avut loc fără prea multe anunțuri spectaculoase. Telefonul este, în esență, identic cu modelul Galaxy M55, dar se distinge...
Marile orașe europene, într-o criză a locuirii. ”Clujul rămâne doar al bogaților și al turiștilor”
Marile orașe europene, într-o criză a locuirii. ”Clujul rămâne doar al bogaților și al turiștilor”
Oameni din întreaga Uniune Europeană se confruntă cu o criză a locuirii fără precedent, agravată de inflație, sărăcie energetică și risc de excluziune socială. Un raport de la vârful...
#Google schimbare Gmail, #mail Google, #functii Gmail , #Chrome