Ziare.com

Gmail se schimba radical (Foto)

Marti, 13 Mai 2014, ora 13:00

   

Gmail se schimba radical (Foto)
Compania americana din spatele celui mai mare motor de cautare ar pregati o schimbare radicala de design pentru Gmail, conform unor capturi publicate de cateva site-uri externe de profil.

In imagini, care nu sunt oficiale, pot fi observate mai multe functii noi pentru serviciul de e-mail de la Google. Modificarea interfetei aminteste de designul simplificat utilizat deja de reteaua de socializare Google Plus si de asistentul digital Google Now, scrie Guardian.

Aceasta ar putea fi cea mai importanta schimbare a aspectului Gmail de la lansarea serviciului in 2004.

Noul design, compatibil cu dispozitivele mobile, se concentreaza pe cautarea Google, care poate fi utilizata pentru a gasi si marca e-mail-urile dintr-o lista lunga, inlocuind necesitatea de a crea foldere sau categorii distincte.

Sapte functii secrete ale Gmail

De asemenea, au fost aduse modificari in ceea ce priveste bara laterala in care se regasesc mai multe instrumente ale Gmail, butonul pentru crearea unui e-mail sau serviciul de chat Google Hangout.

Sistemul de stelute a fost inlocuit.

Este disponibila si functia care permite ca e-mail-urile sa revina in fruntea listei la un moment ulterior.


Foto: Geek

De-a lungul timpului, Google a facut doar schimbari mici si treptate la Gmail, unele fiind complet optionale pentru sutele de milioane de utilizatori ai serviciului.

C.S.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 3078 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor