Ziare.com

Google Chrome - scadere procentuala la sfarsitul lui ianuarie

Vineri, 03 Februarie 2012, ora 12:28

   

Google Chrome - scadere procentuala la sfarsitul lui ianuarie
Pentru prima data dupa doi ani de ascensiune, Google Chrome inregistreaza o diminuare a interesului manifestat de utilizatori, in topul browserelor crescand in schimb cotele lui Internet Explorer.

Alarma s-a declansat la nivelul grupului din Mountain View odata cu incheierea lunii ianuarie, cand raportul vizand gradul de popularitate inregistrat de Google Chrome a prezentat procente sub nivelul celor precedente, relateaza Webnews.

Potrivit datelor publicate si de NetApplications, cele 19,11 procente care-i reveneau lui Chrome au scazut la 18,94: desi diferenta poate parea nesemnificativa, specialistii pun acest fenomen mai mult pe seama incidentelor recente legate de problemele legale, extrem de mediatizate, cu care se confrunta Google, decat pe seama performantelor browserului.

Internet Explorer a cunoscut in schimb o ascensiune procentuala, trecand de la 51,87% la 52,96%, browserul casei Microsoft profitand din plin de aceasta perioada favorabila propriei expansiuni, care ar putea continua si in cursul lunii februarie.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2720 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor