Ziare.com

Google, dat in judecata de o fosta prima doamna a Germaniei

de Silviu Reut
Marti, 11 Septembrie 2012, ora 14:29

   

Google, dat in judecata de o fosta prima doamna a Germaniei
Gigantul Google a fost dat in judecata de o fost prima doamna a Germaniei, Bettina Wulff, sotia fostului presedinte Christian Wulff, pentru lezarea imaginii publice.

Mai exact, Bettina Wulf afirma ca nu a fost niciodata dama de companie, asa cum arata informatiile difuzate de Google pe Internet, arata The Local.

Mai multi adversari politici ai lui Christian Wulff, din timpul mandatului acestuia la Berlin, au raspandit, incepand cu 2006, zvonuri privind trecutul sotiei sale, anume ca aceasta ar fi lucrat ca dama de companie.

Zvonurile s-au raspandit intens pe Internet in zilele de dinainte de preluarea mandatului de presedinte de catre Christian Wulff, mai multe publicatii luand informatiile in serios.

Christian Wulff a demisionat din functie, in februarie, in urma unui scandal de coruptie, dupa ce nu a declarat un imprumut in valoare de 500.000 de euro luat de la un cunoscut om de afaceri.

Presedintele Germaniei a demisionat - este implicat intr-un grav scandal de coruptie

"Sunt convins ca Germania are putere sociala mare si poate sa aduca avantaje mari Uniunii Europene. (...) Germania are nevoie de un presedinte care se poate darui acestor angajamente natonale si internationale fara probleme, un presedinte care are increderea unei majoritati a cetatenilor din tara", a declarat Christian Wulff, dupa prezentarea demisiei.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1428 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor