Ziare.com

Probleme cu parola in browserul Google Chrome

Vineri, 09 August 2013, ora 15:48

   

Probleme cu parola in browserul Google Chrome
Cei care folosesc browserul de Internet Google Chrome trebuie sa stie ca pot avea probleme cu stocarea parolelor si transferul lor catre alt browser.

Aceasta problema a fost constatata de un specialist in domeniu, Elliot Kember. El a testat browserul si a vazut ca atunci cand cineva transfera informatiile salvate pe acest browser spre altul, inclusiv parolele pe care le are stocate pe el sunt transmise, scrie ABC News.

Probleme si mai mari apar pentru utilizatorii unui Mac, deoarece ei nu pot evita acest transfer. Cei de la Google au spus ca vor remedia aceasta problema si sunt constienti de ea, iar utilizatorii vor scapa in curand de o asemenea ingrijorare.

Totusi, browserul mai are o problema. El nu protejeaza deloc confidentialitatea parolelor folosite.

Cardul de masa Up Dejun este versiunea moderna si simplificata a tichetului de masa. Ai 0 lei costuri la emiterea cardurilor si economisesti pana la 37% fata de o crestere salariala in bani. Afla mai multe AICI!

La tastarea unui anumit mesaj in bara de adrese a browserului (://settings/passwords), oricine poate vedea parolele salvate in el si username-ul asociat fiecarei parole.

Specialistii spun ca Google Chrome a avut mereu asemenea probleme. Utilizatorii sunt sfatuiti sa nu isi salveze parolele in browser sau sa foloseacsa programe care sa ii ajute sa le cripteze asa cum trebuie.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1150 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor