Surpriza pe care o pregateste Google pentru ochelarii inteligenti

Luni, 01 Decembrie 2014, ora 14:50
2372 citiri
Surpriza pe care o pregateste Google pentru ochelarii inteligenti
Foto: Digitaltrends

Noul produs al Google, ochelarii inteligenti denumiti Google Glass, poate fi schimbat mult in viitor datorita incorporarii unui procesor al celor de la Intel.

Deocamdata, gadgetul nu a fot lansat pentru publicul larg din mai multe motive. Lipsa unor aplicatii specifice si dezinteresul utilizatorilor sunt impedimentele care actioneaza impotriva lor, se arata intr-un articol Digitaltrends. O noua versiune a acestui produs se va orienta tocmai spre crearea unei atractivitati mai mari pentru iubitorii de gadgeturi.

Astfel, o versiune imbunatatita a acestui tip de ochelari ar urma sa aiba si o componenta Intel. Acesta il va inlocui pe cel din prezent, produs de compania Texas Instruments. Compania a incetat inca din 2012 sa mai investeasca in divizia de procesoare pentru dispozitive mobile, preferand sa se concentreze asupra componentelor destinate mai multor echipamente precum frigiderele si automobilele.

Intel este hotarata sa se impuna pe piata gadgeturilor ce se pot purta, iar o colaborare de acest fel cu Google poate fi ocazia perfecta. In prezent, circa 300 de specialisti lucreaza la conceptul Google Glass. Implicarea celor de la Intel ar putea avea ca rezultat imbunatatirea duratei de viata a bateriei acestui gadget.

El poate fi lansat in 2015, desi in prezent poate fi achizitionat prin intermediul platformei online pe care o ofera Google. Va mai dura mult, insa, pana cand produsul se va impune pe piata, colaborarea cu Intel avand capacitatea de a schimba situatia actuala.

Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Premierul Marcel Ciolacu confirma faptul ca olandezii de la Damen au dat in judecata Romania, aratandu-se in acelasi timp optimist in ceea ce priveste rezolvarea pe cale amiabila a disputelor...
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput în colaborare cu unii dintre cei mai buni jucători de esports, inclusiv Zachary „zekken” Patrone, campion și MVP al turneului...
#ochelari inteligenti Google, #gadget google intel, #procesor intel ochelari google, #google glass lansare , #Glass