Larry Page, bolnav, ramane in continuare la conducerea Google

Miercuri, 15 Mai 2013, ora 18:32
1869 citiri
Larry Page, bolnav, ramane in continuare la conducerea Google

Larry Page, cofondatorul gigantului american al Internetului, Google, a anuntat pe site-ul grupului ca sufera de o paralizie a corzilor vocale, dar aceasta nu il impiedica sa isi pastreze atributiile de director general al companiei.

"Sunt capabil sa ma achit de toate sarcinile, acasa si la munca, chiar daca vocea mea este mai slaba decat inainte", afirma Larry Page pe contul sau de Google+. "Dar acum, a face lungi monologuri interioare este mai plictisitor pentru mine si probabil pentru public", explica CEO-ul Google.

Suspiciunile legate de starea sanatatii lui Larry Page au aparut din primavara lui 2012, cand a inceput sa lipseasca de la intalniri importante din cadrul companiei. In fata acestei situatii, reprezentantii Google au comunicat ca Larry Page are probleme cu gatul, insa acest lucru nu il impiedica "sa conduca la fel de bine compania".

Page a explicat pe contul sau ca in urma cu 14 ani, dupa o raceala puternica, vocea i-a ramas ragusita, iar medicii au constatat paralizia corzii vocale stangi. In urma cu un an, doctorii i-au spus ca si cealalta coarda vocala este afectata de o semipareza. Investigatiile efectuate nu au scos la lumina o cauza sigura: poate fi un actiunea unui virus, sau poate fi o consecinta a tiroiditei Hashimoto, boala autoimuna cu care Page a fost diagnosticat in 2003.

CEO-ul Google, in varsta de 40 de ani, a anuntat si ca finanteaza Voice Health, un institut care face cercetari in vederea descoperii de tratamente pentru cei care sufera de astfel de probleme.

ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) deruleaza o actiune de verificare a site-urilor de cumparaturi si aplicatii chinezesti care functioneaza ca o piata online, Temu si...
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat, în China, noul model Galaxy C55, eveniment care a avut loc fără prea multe anunțuri spectaculoase. Telefonul este, în esență, identic cu modelul Galaxy M55, dar se distinge...
#Larry Page bolnav, #Larry Page paralizie corzi vocale, #Larry Page conducere Google , #Larry Page