Pericolul sexului in masinile care se conduc singure

Miercuri, 04 Mai 2016, ora 10:42
7215 citiri
Pericolul sexului in masinile care se conduc singure
Foto: Google

Tehnologia este din ce in ce mai prezenta in masina, iar pilotul automat sau alte functii semi-autonome pot da soferului un sentiment de falsa siguranta.

In consecinta, atentia acestuia va fi distrasa mult mai usor, iar tentatia de a face sex in timpul mersului va fi mult mai mare.

Un expert canadian a avertizat asupra acestei situatii periculoase.

Masinile viitorului devin realitate: Tesla a implementat pilotul automat - ce poate sa faca

"Preconizez ca, odata ce calculatoarele vor conduce in locul omului, se va face mai mult sex in masini", a spus Barrie Kirk, expert in masini autonome la Canadian Automated Vehicles Centre of Excellence, intr-un interviu acordat CBC.ca.

"E unul din multele lucruri periculoase pe care oamenii il vor face dupa ce vor pune automobilul pe pilot automat", a adaugat acesta.

Kirk arata ca, daca atentia soferului e distrasa, atunci el nu va putea fi capabil sa preia comanda la timp in momentele-cheie, de exemplu, pentru a evita un accident.

Tehnologia viitorului si morala omului: Ce va face masina care se conduce singura in caz de accident?

Si autoritatile canadiene si-au exprimat ingrijorarile pe aceasta tema, transmite Mashable.

Intr-un raport al Ministerului Transportului se arata ca "soferii tind sa supraestimeze functiile de automatizare, iar tendinta este sa nu mai fie atenti la drum atunci cand pun masina pe pilot automat".

Google, care testeaza pe soselele americane o masina care se conduce singura, arata ca soferul reactioneaza cam in 17 secunde cand e alertat ca trebuie sa preia controlul autovehicului. Ganditi-va cat i-ar lua daca ar face sex in momentul acela.

ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) deruleaza o actiune de verificare a site-urilor de cumparaturi si aplicatii chinezesti care functioneaza ca o piata online, Temu si...
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat, în China, noul model Galaxy C55, eveniment care a avut loc fără prea multe anunțuri spectaculoase. Telefonul este, în esență, identic cu modelul Galaxy M55, dar se distinge...
#masina autonoma sex, #masini conduc singure sex, #masina conduce singura sex , #masina