Ziare.com

Accesul la Google Aps ar putea fi platit

Sambata, 08 Decembrie 2012, ora 08:07

   

Accesul la Google Aps ar putea fi platit
Compania americana Google a facut un anunt care ii va afecta pe toti utilizatorii de Internet. Ei intentioneaza sa nu mai permita accesul gratuit al oamenilor la serviciul Google Apps.

Clay Bavor, reprezentant al companiei, spune ca ei vor opta in viitor pentru un serviciu platit, avand scopul de a putea imbunatati calitatea acestor aplicatii, scrie inquisitr.com. Decizia lor a fost luata si pentru ca Google sa se poata concentra pe asigurarea calitatii pentru clientii lor din domeniul afacerilor.

Acestia vor sa aiba la dispozitie asistenta 24 de ore pe zi si sapte zile din sapte, iar posibilitatea de crestere a stocarii informatiilor sa fie si ea disponibila. Clientii care sunt inscrisi pentru acest serviciu il vor putea utiliza in continuare gratis.

In prezent, Google Apps este disponibil pentru 50 de dolari pe an pentru varianta Premium. Serviciul platit pentru clientii din domeniul afacerilor va include asistenta nonstop si stocarea a 25 GB de informatie. In lume, 40 de milioane de persoane folosesc Google Apps.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1921 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor