Cand spamul poarta marca Google+

Luni, 11 Iulie 2011, ora 23:46
3043 citiri
Cand spamul poarta marca Google+
Foto: Webnews

Mii de utilizatori Google+ au fost luati cu asalt de mesaje de notificare provenind din partea respectivului social-network, duminica 10 iulie, urmate de indata de scuzele "Unchiului G".

Cele circa 80 de minute de spam purtand marca Google+ au fost din cauza unei probleme inregistrate la nivelul serverelor care gazduiesc site-ul social al grupului din Mountain View, relateaza Webnews.

Incidentul a fost rezolvat in mare graba de specialistii din cadrul Google, iar Vic Gundotra, responsabilul sectorului social al grupului, a explicat ca problema a venit din cauza saturatiei spatiului disponibil pe hard-disk-urile serverelor ce gestioneaza notificarile.

In acest context, Gundrota a inaintat scuzele de rigoare din partea grupului tuturor utilizatorilor care s-au confruntat cu acest neajuns, explicand ca specialistii Google nu au prevazut o astfel de problema pe parcursul fazei de proiectare a infrastructurii care sta la baza serviciului.

Pe de alta parte, zilele trecute, Google a fost silit sa blocheze temporar inregistrarile utilizatorilor din pricina atingerii cotei maxime de inscrieri pentru faza de test, cu promisiunea ca va redeschide cat de curand portile pentru continuarea fluxului de inregistrari.

Paradoxal, incidentul reprezinta de fapt un semnal pozitiv vizand debutul lui Google+, demonstrand ca milioane de utilizatori sunt interesati de aceasta noua experienta oferita de gigantul motor de cautare, subliniaza sursa.

ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) deruleaza o actiune de verificare a site-urilor de cumparaturi si aplicatii chinezesti care functioneaza ca o piata online, Temu si...
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat, în China, noul model Galaxy C55, eveniment care a avut loc fără prea multe anunțuri spectaculoase. Telefonul este, în esență, identic cu modelul Galaxy M55, dar se distinge...
#spamul marca Google, #Google cere scuze utilizatorilor , #stiri Google