Curatenie de primavara in Mountain View: Adio Google Wave

Miercuri, 21 Martie 2012, ora 07:14
4990 citiri
Curatenie de primavara in Mountain View: Adio Google Wave
Foto: Google Wave

Google a expediat mailuri de avertizare tuturor utilizatorilor care s-au aventurat pe valurile Google Wave, anuntand inchiderea unuia dintre cele mai neinspirate proiecte ale sale.

In ultima zi a lunii aprilie, Google Wave va fi dezactivat si depozitat in sertarul cu vechituri, fara sa lase prea multe urme in calea sa, realateaza Webnews.

"Serviciul Wave va fi inchis complet in 30 aprilie 2012, data pana la care va invitam sa va exportati eventualele date importante corelate", se precizeaza in avizul lansat de Google.

In realitate proiectul Google Wave a fost intrerupt inca din august 2010, demonstrandu-se sub asteptarile creatorilor sai si neatragator pentru utilizatori: "Lucrurile n-au mers asa cum am fi vrut, publicul nu a imbratisat serviciul cu entuziasmul la care speram", declarau reprezentantii grupului din Mountain View la vremea respectiva.

Lipsa de interes pentru acest serviciu a condus la adoptarea intr-o faza precedenta a versiunii "read only", pentru ca mai apoi sa fie catalogat drept o "ramura uscata", ce urmeaza a fi inlaturata din gradina Google, odata cu declansarea operatiunilor curateniei de primavara, subliniaza sursa.

ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) deruleaza o actiune de verificare a site-urilor de cumparaturi si aplicatii chinezesti care functioneaza ca o piata online, Temu si...
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat, în China, noul model Galaxy C55, eveniment care a avut loc fără prea multe anunțuri spectaculoase. Telefonul este, în esență, identic cu modelul Galaxy M55, dar se distinge...
#serviciul Google Wave inchis, #Google curatenie primavara , #stiri Google