Destinatii greu accesibile pe care le poti vedea cu Google Street View (Galerie foto)

Miercuri, 08 Mai 2013, ora 22:07
4248 citiri
Destinatii greu accesibile pe care le poti vedea cu Google Street View (Galerie foto)
Foto: Business Insider

Cu fiecare an, barierele de timp sau spatiu se tot estompeaza, gratie tehnologiei in evolutiei constante. Astazi, aplicatiile virtuale permit sincronizari in timp real, iar distantele isi pierd consistenta.

Google Street View este exemplul perfect de a ilustra ideea de evolutie tehnologica, destinatii dintre cele mai neobisnuite devenind accesibile oricarei persoane dotata cu un calculator.

Serviciul Street View din Google Maps permite vizualizarea la 360 grade a imaginilor panoramice, la nivel de strada, din toate colturile lumii.

Lansata in anul 2007, aplicatia s-a imbogatit permanent cu destinatii noi, numai in Romania fiind explorate deja 39 de orase mari, insumand peste 40.000 de km acoperiti.

Fotografierea realizata din masina Google, echipata cu tehnologie de ultim moment, va continua pana cand intreaga tara va fi cartografiata.

Muzee, atractii naturale, inaltimi montane sau adancuri marine pot fi explorate prin Street View, care, recent, a introdus si destinatii greu accesibile. De la Marea Bariera de Corali si pana la Antarctica, toate pot fi vizitate virtual prin intermediul serviciului Google.

Business Insider a selectat cateva dintre cele mai surprinzatoare destinatii introduse in aplicatia Street View, care ne demonstreaza ca escaladarea Everestului sau calatoria in Marele Canion se afla doar la un click distanta.

O expeditie in Antarctica inseamna si o intalnire inedita cu pinguinii, pasari acvatice care traiesc exclusiv in emisfera sudica.

Exploreaza Antarctica aici.

Marea Bariera de Corali, Australia, este o destinatia care iti poate taia la propriu respiratia, insa nu si broastelor testoase, care se afla peste tot.

Vezi Marea Bariera de Corali aici.

Marele Canion isi dezvaluie pericolele, dar si unicitatea intr-o selectie unica de imagini.

Escaladeaza virtual stancile din Arizona aici

POti testa pantele inzapezite din Park City Resort, Utah, chiar daca nu esti un schior experimentat.

Aluneca pe zapada aici.

O lansare in spatiu, fie el si virtual, nu poate incepe decat cu Centrul Spatial Kennedy.

Baza guvernamentala americana se poate vizita aici.

Foto6

Escaladarea cel mai inalt munte din Caucaz (5.642 m), poate fi, de ce nu, o alegere pentru pauza de masa.

Savureaza inaltimile muntelui Elbrus doar aici.

O calatorie in mijlocul Oceanului Atlantic nu este la indemana oricui. Cu ajutorul Google Street View, vacanta in Insulele Azore devine mai mult decat accesibila.

Incepe turul aici.

Tabara de baza de pe varful Aconcagua, Argentina, unul dintre cele sapte varfuri importante ale lumii, este o destinatie pentru cunoscatori. Conditiile extreme sunt depasite cu ajutorul serviciului Google, care iti permite sa vezi cel mai inalt munte al Americii din confortul locuintei.

Baza Aconcagua se afla aici.

Inclusa in Patrimoniul Mondial Unesco, mina de argint Iwami-Ginzan din Japonia se poate explora fara a experimenta claustrofobia.

Intra in adancul pamantului pe aici.

Marea Moarta in regiunea West Bank are o infatisare biblica. Cel mai coborat loc de pe Pamant este in pericol sa dispara.

Aici, insa, va ramane pentru totdeauna!

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Motivul pentru ca unii utilizatori vor evita achiziționarea noului Huawei Pura 70
Motivul pentru ca unii utilizatori vor evita achiziționarea noului Huawei Pura 70
Săptămâna trecută, Huawei a lansat seria Pura 70, care a înregistrat vânzări impresionante pe piața din China. Cu toate acestea, perspectivele pentru piețele occidentale sunt mai...
O multinațională germană inaugurează un nou birou în România, după ce a anunțat concedieri la nivel global
O multinațională germană inaugurează un nou birou în România, după ce a anunțat concedieri la nivel global
Compania multinațională de inginerie Bosch a inaugurat marți, 23 aprilie, cel de-al doilea birou din Cluj-Napoca, în cadrul centrului său de inginerie. La nivel de grup, Bosch a anunțat, la...
#destinatii greu accesibile Google, #destinatii Google Street View, #imagini Google Street View , #stiri Google