Google fotografiaza Anglia

Vineri, 11 Iulie 2008, ora 14:09
3266 citiri
Google fotografiaza Anglia

Google va fotografia fiecare strada din Anglia si fiecare casa, urmand sa utilizeze aceste imagini in aplicatia online StreetView .

Imaginile vor include fatadele cladirilor, masini si oameni. Proiectul este puternic criticat pentru faptul ca va viola intimitatea oamenilor, anunta DailyMail.

Site-ul Google Maps care include StreetView va permite oricarui utilizator sa vada instant imagini de la adresa pe care o va cauta, intr-o perspectiva de 360 grade asupra strazii.

Versiunea americana, care cuprinde marile orase din Statele Unite a fost lansata anul trecut, lansarea nefiind lipsita de scandaluri privind intimitatea.

Information Commissioner's Office, organism care se ocupa de intimitatea online, a solicitat Google garantii privitoare la mentinerea unei cat mai mari confidentialitati a informatiilor.

In fata acestor acuzatii, Google a declarat printr-un reprezentant: "Google incearca permanent sa se asigure ca produsele sale respecta atat asteptarile utilizatorilo privitoare la intimitate cat si legislatia locala aferenta din tarile in care produsele Google sunt lansate".

Fotografiile Google nu arata doar casele, curtile interioare si piscinele dar si mobila de gradina si oamenii care se bronzeaza pe marginea piscinei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Google oferă acces gratuit la unele dintre cele mai avansate instrumente de editare foto
Google oferă acces gratuit la unele dintre cele mai avansate instrumente de editare foto
Google a anunțat că va oferi acces gratuit la unele dintre cele mai avansate instrumente de editare foto din Google Photos, care anterior erau disponibile doar contra cost. Începând cu luna...
Google a introdus o nouă tehnologie de comprimare a imaginilor: JPEGli
Google a introdus o nouă tehnologie de comprimare a imaginilor: JPEGli
Google a introdus o nouă tehnologie de comprimare pentru imagini, denumită JPEGli, care promite să revoluționeze modul în care fotografiile sunt afișate și gestionate pe internet....
#Google, #Street View, #anglia, #fotografierea strazilor , #stiri Google