Google isi lanseaza propriul web browser

Marti, 02 Septembrie 2008, ora 09:29
2412 citiri
Google isi lanseaza propriul web browser

Google Inc va lansa marti propriul sau program de navigare pe Internet (web browser), denumit Google Chrome.

Aplicatia a fost conceputa sa concureze cu celebrul Internet Explorer, produs de cel mai mare producator mondial de programe software, Microsoft, transmite AFP.

Intr-o prima etapa Google Chrome nu va fi destinata decat pentru sistemul de operare Microsoft Windows, insa Google a indicat ca lucreaza pentru a pune la punct si versiuni pentru utilizatorii de Apple Macintosh si Linux.

Potrivit Google, noul web browser va incarca paginile de Internet mai rapid si mai sigur decat produsele concurente, in plus, gratie unui nou motor de cautare JavaScript botezat V8, poate rula si viitoarea generatie de aplicatii web interactive.

Lansarea lui Google Chrome coincide cu recenta lansare pe piata a ultimei versiuni de Internet Explorer (Internet Explorer 8), introdusa pe piata luna trecuta de catre gigantul Microsoft.

Google si-a inceput activitatile ca motor de cautare pe Internet in 1998 si intre timp a devenit lider incontestabil al acestui sector, depasind Yahoo si Microsoft.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Google oferă acces gratuit la unele dintre cele mai avansate instrumente de editare foto
Google oferă acces gratuit la unele dintre cele mai avansate instrumente de editare foto
Google a anunțat că va oferi acces gratuit la unele dintre cele mai avansate instrumente de editare foto din Google Photos, care anterior erau disponibile doar contra cost. Începând cu luna...
Google a introdus o nouă tehnologie de comprimare a imaginilor: JPEGli
Google a introdus o nouă tehnologie de comprimare a imaginilor: JPEGli
Google a introdus o nouă tehnologie de comprimare pentru imagini, denumită JPEGli, care promite să revoluționeze modul în care fotografiile sunt afișate și gestionate pe internet....
#Google, #lansare, #web, #browser , #stiri Google
Comentarii
P
pana la capat
rank 1
de aia vroiau japitele de la m$ sa cumpere cu orice pret google...