Google Voice se intoarce in App Store

Duminica, 23 Octombrie 2011, ora 17:28
4162 citiri
Google Voice se intoarce in App Store
Foto: hardwarezone

Google Voice a revenit in App Store, iar chestinunile vizand relatia tensionata dintre cei doi giganti tehnologici par sa-si fi gasit o solutie constructiva, menita sa aduca beneficii ambelor parti.

Cu cateva zile in urma, aplicatia Google Voice a fost inlaturata din vitrina virtuala App Store, masura fiind motivata oficial de prezenta unui bug care ar fi condus dispozitivele smartphone la crash in faza de login, relateaza Webnews.

In trecut, argumente similare au mentinut distanta intre Google Voice si piata virtuala purtand semnatura grupului din Cupertino, fenomen care a determinat aparitia unor tensiuni iminente intre cele doua parti, pana la instalarea unei relatii complicate, care a trimis la un moment dat Apple in vizorul autoritatilor antitrust.

Problemele legate de ultima bariera plasata de Apple in calea Google Voice au fost insa rezolvate cu un update al aplicatiei: echipa din Mountain View a rezolvat comportamentul buclucas care ataca iOS 5, astfel incat aplicatia este din nou disponibila pe App Store, semnal ca pacea dintre Apple si Google e pe cale sa se instaureze, subliniaza sursa.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus a introdus pe piață o nouă tabletă, OnePlus Pad Go, o versiune mai accesibilă a modelului OnePlus Pad. Cu un preț de pornire de aproximativ 230 EUR în Europa, tableta promite să...
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în meniul de Start al Windows 11, conform informațiilor oferit de utilizatorii beta din Statele Unite. Experimentul se aliniază practicii companiei de a...
#Google Voice App Store, #Apple Google aplicatii , #stiri Google
Comentarii
Poza ORD1
ORD1
rank 5
Ce veste buna pentru cumparatori ne prezentati ?